Zahara Jolie-Pitt, gest de dispreț față de Brad Pitt. Ce a ales să facă?

Zahara Jolie-Pitt se mândrește cu numele ei de familie, ei bine… cu unul dintre ele.

Atunci când fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt s-a prezentat în timpul ceremoniei de inițiere a frăției Alpha Kappa Alpha din această săptămână, ea a strigat: “Zahara Marley Jolie”.

Tânăra în vârstă de 18 ani a omis în mod vizibil a doua jumătate a numelui ei de familie în timpul prezentării. Utilizatorii rețelelor de socializare au atras atenția asupra aparentei disprețuiri prin intermediul Twitter.

“Nu aveam de gând să spun nimic, dar am observat că Zahara l-a lăsat pe Pitt în afara numelui de familie”, a comentat cineva, scrie Page Six.

Altul a subliniat: “Oh, Zahara a spus că numele ei de familie este Jolie, nu Jolie-Pitt”. Actorul nu a “meritat o mențiune” în acest moment marcant, potrivit unui al treilea utilizator.

Alții au remarcat reportajul anterior al Us Weekly care susținea că Maddox, fiul de 22 de ani al fostului cuplu, “nu folosește Pitt ca nume de familie pe documentele care nu sunt legale și în schimb folosește Jolie”.

În 2021, presa a afirmat: „Maddox vrea să-și schimbe în mod legal numele de familie în Jolie, lucru pe care Angelina a spus că nu-l susține”.

Jolie, în vârstă de 48 de ani, și Pitt, în vârstă de 59 de ani, au fost împreună din 2005 până la despărțirea din 2016 și au în comun alți patru copii – Pax, în vârstă de 19 ani, Shiloh, în vârstă de 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 15 ani.

Lupta lor pentru custodie rămâne în curs de desfășurare, în ciuda faptului că foștii soți au fost declarați singuri din punct de vedere legal în 2019. Pe măsură ce procedurile lor de divorț au continuat să se desfășoare, în 2022 au apărut detalii despre presupusul incident cu avionul privat care a contribuit la destrămarea căsniciei lor.

Avocații lui Jolie au susținut că vedeta din “Fury” l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față” în timpul confruntării. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca FBI-ul să redeschidă cazul după ce anterior l-a investigat “temeinic” și a ales “să nu depună nicio acuzație” împotriva lui Pitt, a declarat o sursă pentru Page Six în 2022.

Sursa a continuat să califice afirmațiile lui Jolie drept o “campanie de defăimare” împotriva fostului ei soț. Deși câștigătorul premiului Emmy nu a abordat în mod public incidentul, el a făcut declarații rare despre copiii săi în ultimii ani.

În august 2022, Pitt a felicitat-o pe Zahara când aceasta a început primul an la Colegiul Spelman.

“Este atât de inteligentă”, a declarat el pentru Vanity Fair la acea vreme. “Va înflori și mai mult la facultate. Este un moment interesant și frumos pentru a-și găsi propriul drum și a-și urmări interesele.

“Sunt atât de mândru. Unde se duce timpul, nu-i așa? Ei cresc prea repede. Îmi dau lacrimile”.

foto: Hepta

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete