Smiley, suferința cumplită care l-a determinat să scrie o piesă: „Îmi e dor de tine, tata”

Smiley este fără doar și poate cel mai iubit artist din România. Piesele sale sunt cântate de românii de pretudindeni, iar unele versuri au fost scrise în cele mai grele clipe ale cântărețului.

Una dintre cele mai frumoase piese ale lui Smiley care a ajuns la sufletul fanilor a fost „Confesiune'. Dar ceea ce nu știu aceștia este că piesa a fost scrisă când artistul se afla departe de casă, mai exact în America, și a aflat despre o problemă gravă de sănătate a tatălui său. Invitat într-un podcast, Smiley a dezvăluit că părintele său a suferit un atac cerebral, iar el a fost devastat pentru că era la mii de kilometri distanță.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună.

După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: Scrie, scrie, scrie!. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: îmi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des', a mărturisit Smiley, în podcast potrivit redactia.ro.

În prezent, Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă a sa alături de Gina Pistol și micuța Josephine. Cei trei au plecat în prima lor vacanță departe de țară, alegând o destinație exotică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete