Kate Middleton împlinește 40 de ani peste câteva zile. Iată ce va face Ducesa de Cambridge în ziua în care va schimba prefixul

Kate Middleton va împlini duminică, 9 ianuarie, 40 de ani, o piatră de hotar în viața oricărei femei. Se pare că aceasta nu va pregăti nimic special nici anul acesta dintr-un motiv foarte altruist.

În calitate de membru senior al Casei Regale și având în vedere dragostea ei autoproclamată pentru fotografie, se presupune că o fotografie specială cu Kate Middleton ar putea fi lansată pentru a marca ocazia. Pentru copiii ei și ai prințului William, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, ducesa împărtășește în mod regulat o nouă poză minunată în fiecare an.

Și având în vedere semnificația aniversării ei de anul acesta, s-ar putea ca Palatul să aleagă să urmeze această tradiție și pentru Kate. De asemenea, în loc să organizeze o petrecere mare pentru a sărbători împlinirea vârstei de 40 de ani, ducesa altruistă va alege o zi mult mai liniștită și retrasă.

Potrivit Mail on Sunday, o sursă a susținut că este probabil că orice plan pentru aniversarea lui Kate Middleton va fi „redus'. Se spune că acest lucru se datorează prevalenței variantei Omicron în Regatul Unit în prezent.

„Este probabil să aibă loc o aniversare discretă pentru ducesă. Oricum, ea nu a vrut nimic strigător, nu este tocmai stilul ei, dar, în special, având în vedere climatul actual, este posibil ca orice lucru să fie redus', a declarat sursa pentru Mail on Sunday.

Acest lucru poate fi urmarea faptului că Regina și-a anulat Crăciunul la Sandringham ca o „abordare de precauție'. Drept urmare, Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit festivitățile la casa lor din Norfolk, Anmer Hall. Călcând pe urmele Majestății Sale și dând un exemplu în mijlocul temerilor din cauza variantei Omicron, Kate ar putea alege să sărbătorească împlinirea celor patru decenii în liniște.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete