Smiley și Gina Pistol, în fața altarului cât de curând

Gina Pistol și Smiley

Anul 2020 a fost pentru Smiley și Gina Pistol un an plin de fericire când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi sunt împreună de patru ani, însă nu au dezvăluit nimic și au fost foarte discreți.

O dată cu anunțul făcut pe canalul de Youtube că voi deveni părinți, cei doi au povestit și detalii despre relația lor și cum a început totul, astfel fanii lor au aflat că povestea lor de dragoste durează de mai bine de trei ani.

Imediat după ce au împărtășit minunata veste, frumoasa prezentatoare a fost extrem de activă pe rețelele de socializare și și-a informat fanii despre parcursul și dezvoltarea sarcinii.

Mult așteptatul eveniment a avut loc pe 9 martie, iar acum urmează perioada de acomodare a proaspeților părinți cu minunea lor. Se pare că în ajutorul lor a venit mama lui Smiley care s-a și mutat la ei.

Fanii acum își pun întrebarea când se vor căsători cei doi, mai ales că par să se înțeleagă foarte bine și clar între ei există o legătură extrem de bine sudată. Presiunea unei nunți o simt cu siguranță din toate părțile, însă proaspeților părinți pare să nu le pese foarte mult.

Acum, ei se bucură de noua viață, iar Gina nu pare să fie deranjată de faptul că are 40 de ani și nu a pășit către altar îmbrăcată în rochie de mireasă. Foarte important este că Smiley simte același lucru, cu toate că nu au exclus o posibilă nuntă. Cu siguranță, maturi din fire, își prioritizează pașii din viața lor tocmai pentru a o înfrumuseța.

„Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere… Nu exclud căsătoria', a declarat Smiley într-un podcast.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete