Smiley, mai fericit ca niciodată. Mesajul lui de Crăciun: „Iubire și pace”

Smiley, mai fericit ca niciodată. Mesajul lui de Crăciun: „Iubire și pace”

Crăciunul reprezintă pentru mulți dintre noi cea mai frumoasă perioadă din an. Cei mici îl așteaptă cu nerăbdare pe bătrânul Moș, părinții se pregătesc cu emoții și cadouri, iar starea de spirit minunată se intensifică atunci în jurul mesei sunt adunate cele mai dragi persoane din viața noastră.

Acest lucru s-a întâmplat și în familia cântărețului Smiley. Acesta a postat pe rețelele de socializare un tablou minunat în care erau parinții, fratele, viitoarea mămică a fetiței lui, dar și bunica artistului.

Pe chipurile lor se citea emoția revederii, fericirea de a fi împreună și mai mult de atât împlinirea din sufletele lor. Pentru fiecare în parte, Crăciunul a reprezentat momentul perfect pentru a exprima bucuria reflectată de această sărbătoare, iar dovadă stă în mesajul postat de Smiley pe pagina sa de Instagram.

„Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzică și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete