Gheorghe Gheorghiu a renunțat la burlăcie în Ajunul Crăciunului

Gheorghe Gheorghiu a renunțat la burlăcie în Ajunul Crăciunului

Viața artistului Gheorghe Gheorghiu pare că a intrat pe un făgaș liniștit. La masa de sărbători a avut loc un moment emoționant, cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în fața apropiaților.

„Unde dragoste nu e, nimic nu e' părea deviza burlacului de 66 de ani, astfel că acesta va depune jurăminte sfinte Gabrielei, femeia pe care a cunoscut-o peste ocean și alături de care este stabilit de foarte mulți ani.

Gabriela Băncescu este cunoscută în cadrul comunității de români din New York datorită afacerilor pe care le are acolo. Restaurantul pe care îl deține găzduiește numeroase evenimente artistice și culturale de peste Ocean.

Pe langă acest aspect, Gheorghe Gheorghiu și Gabriela mai au în comun și originile. Ambii sunt din Brașov, iar acest lucru pare să-i fi apropiat extrem de tare.

„Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi', a spus Gabriela Băncescu.

Cântărețul a avut o relație cu Anca Țurcașiu, însă dragostea lor nu s-a finalizat la altar. În schimb, artistul are o fată, Andra-Ștefania, cu fosta soție, Camelia. Cele două locuiesc tot peste Ocean, în San Francisco.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete