Smiley: „Eu văd lucrurile foarte lejer. Am înțeles că și oamenii care nu mai sunt în viața mea nu trebuiau să mai fie!”

SmileySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Echilibrul la care a reușit să ajungă Smiley este de urmat, asta este clar. Într-o perioadă în care toată lumea face comentarii viyavi de cât de în afara balanței trăiește, artistul face o declarație la care suntem invitați cu toții să reflectăm.

Eu văd lucrurile foarte lejer. Am înțeles că și oamenii care nu mai sunt în viața mea nu trebuia să mai fie. Sunt lucruri care se întâmplă pentru că trebuie să se întâmple. Există o oarecare chimie, o oarecare legătură între oameni care face ca lucrurile să se întâmple lejer, frumos, fără probleme. Alteori nu se întâmplă deloc sau doar pentru o anumită perioadă. Eu trec destul de ușor, dar mi-am luat și eu părțile mele de suferință din treaba asta. Cumva trebuie să acceptăm că nu toată lumea trebuie să te iubească sau să te placă. Punct. Trebuie să acceptăm asta și suntem liniștiți. Dacă înveți să trăiești cu tine în pace, e lejer, e bine', a declarat Smiley.

Un statement al acestui stil de viață este turneul Smiley_Omul pe care artistul l-a susținut în anul 2019 și pe care se pregătește să-l încheie cu două spectacole de excepție care se vor desfășura pe 21 și 22 decembrie la Sala Palatului din București.

@Smiley_Omul a fost un turneu cât o viață de om și nu mă refer la cifre și bilanțuri, ci la emoțiile trăite și simțite de mine în cel mai mare turneu pe care l-am făcut până acum. A fost cel mai frumos schimb de energie cu putință la fiecare concert, miile de mâini ridicate, refrenele cântate împreună, îmbrățițările copiilor de la finalul concertelor, bucuria transferată de la fiecare om în parte către mine mă fac să fiu recunoscător și copleșit. Mi-am dorit să fac un turneu despre om, cu toate emoțiile, etapele, dar și imperfecțiunile sale, mi-am dorit să construiesc un show actual, complet, în care muzica, tehnologia, set-up-ul impresionant al scenei să se împletească perfect cu sensibilitatea din fiecare dintre noi și am primit în schimb enorm. Mulțumesc fiecărui om care a ales să traiasca alături de mine povestea @Smiley_Omul', a declarat artistul.

Citeste si

Cum arată acum prima iubită a lui Smiley? Olivia Stoica a apărut în clipul piesei „Oare știi' a trupei Simplu!

Cum a reacționat Smiley când fanii l-au acuzat că nu își spală părul

Imaginile pe care fanii lui nu le-au văzut! Cum arăta Smiley pe vremea în care era doar un copil

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete