Smiley a recunoscut un adevărat pe care-l știm toți

Titlul pe care Smiley l-a ales pentru turneul lui trădează o sensibilitate aparte a artistului care mereu s-a ascuns după o mască greu de descifrat. Cuvintele lui ne-au făcut să înțelegem un lucru fără echivoc:  Smiley a recunoscut un adevărat pe care-l știm toți.

Moș Crăciun vine de la Smiley anul acesta. „Pe 22 decembrie, va fi al 18-lea concert și ultimul din turneul @Smiley_Omul. Odată cu el, se va pune punct celui mai lung turneu pe care l-am susținut eu vreodată și în care am încercat să spunem prin muzică, proiecții video, lumini, tehnologie, coregrafie și suflet povestea omului cu toate bucuriile, nesiguranțele, imperfecțiunile si etapele prin care trece el. O să fie o bucurie de concert în fața a peste 5000 de oameni, așa cum a fost în fiecare oraș din țară în care am ajuns și am dat #liberlaemotii. Un concert nu e doar o reprezentație pe scenă, este un schimb de energie, zâmbete, emoții și sentimente cu fiecare om din sală, așa că abia aștept să cântăm și să simțim împreună povestea unui Om în ultimul act al acestui turneu.', declară Smiley, dezvăluind astfel marea supriză pe care le-a pregătit-o fanilor la acest sfârșit de an.

Smiley a recunoscut un adevărat pe care-l știm toți

“Într-o lume în care suntem încurajați să devenim roboți, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiți că ești așa cum ești, că ai limitări, că zilele nu-ți sunt mereu la fel, că tu ca om ești supus schimbării și evoluției, de fapt. Turneul ăsta este despre și pentru oameni, cu emoțiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esență, așa suntem”, povestea artistul în toamnă atunci când pleca în acest cel mai mare turneu național susținut vreodată de un artist român.

Turneul a debutat pe 29 octombrie, în Pitești – orașul în care s-a născut artistul, și se termină, iată, pe 22 decembrie cu mega show-ul de la Sala Polivalentă, din București.

Foto: Facebook

Citește și:

Este sau nu senzațională Ana Morodan?

Probleme în familia Oanei Roman? Comentariul vedetei a pus pe gânduri pe toată lumea: Am rămas doar noi două'

Scenă dramatică! Ileana Ciuculete s-a trezit din comă pentru a-i spune soțului că moare: „Ia-mă în brațe, eu o să plec'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete