Slow living – sau arta de a savura viaţa

Dar oricâte schimbări ar avea loc în fiecare moment al zilei, nevoile fundamentale nu se schimbă. Nevoia de recunoaştere a valorilor, nevoia de afecţiune, de relaxare, de a relaţiona cu cei din jur, toate acestea rămân la fel, indiferent de rapiditatea cu care se desfăşoară activităţile zilnice.

Termenele limita, programul supra încărcat, informaţiile dintr-un spectru larg de domenii care ne asaltează la serviciu, pe drum şi acasă, traficul aglomerat şi  telefoanele care sună în mod  constant au un impact negativ asupra stării emoţionale, fizice dar şi spirituale.

Toate acestea nu fac decât să scadă numărul momentelor de plăcere şi să creeze sentimente de vinovăţie şi anxietatea chiar şi în perioadele când avem la dispoziţie câteva ore libere. O viaţă cu un nivel ridicat de activitate duce la scăderea atât a productivităţii cât şi a creativităţii.

Tocmai de aceea a apărut curentul Slow living, mişcare globală care redefineşte calitatea, autenticitatea şi modul de a savura viaţă ajungând să cunoaştem micile plăceri ale ei.

Slow living înseamă să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important: relaţiile cu familia, activităţile de recreere, tratamentele care aduc relaxarea, îmbrăţişând de asemenea şi mişcarea eco.

Acest curent ne încurajează să ne bucurăm de viaţă alături de familie, să apreciem ceea ce este de multe ori neglijat: o plimbare în parc, masa cu familia, o carte citită sau orice alte momente care aduc relaxarea şi ne determină să privim viaţa cu înţelegere şi linişte.

În România mişcarea Slow living este la început, dar capătă proporţii semnificative. Tot mai mulţi oameni renunţă la fast food în favoarea mâncării gătite, desfăşoară activităţi de recreere şi încearcă să găsească noi metode de a aprecia viaţa.

Tocmai de aceea proclamăm anul 2013, anul în care ne vom îngriji mai mult. Aşa că îti oferim 2013 de motive pentru a avea grijă de tine cu adevărat. Pentru că îţi pasă de cei din jurul tău, pentru că eşti specială, pentru că ştii să te bucuri de lucrurile cu adevărat importante, pentru că pui pasiune în tot ceea ce faci, pentru că ştii să te înconjori de frumos şi pentru alte motive la fel de importante, îţi recomandăm Beautyferia, primul centru de înfrumuseţare atât fizică, dar şi spirituală, din Bucureşti.

Aşa că dacă vrei să te redescoperi şi să inveţi cum să ai grijă cu adevărat de tine, te invităm în locul unde lucrurile frumoase se desfăşoară încet pentru ca tu să ai timp să te bucuri cu

P.S. Vizitează www.beautyferia.ro ca să afli restul motivelor pentru care în 2013 trebuie să ai grijă de tine. Cu adevărat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete