Simona Pătruleasa, decizie fermă înainte de Paște

Simona Pătruleasa, decizie fermă înainte de Paște

Sărbătorile Pascale sunt un prilej de reflectare spirituală și de apropiere de familie. Simona Pătruleasa este o femeie credinciosă și a mărturisit că va merge la Slujba de Înviere, în ciuda vremurilor pe care le trăim.

Este al doilea an în care ne petrecem Paștele cu restricții și limitări. Cu toate acestea, frumoasa prezentatoare a declarat că a reușit să depășească această perioadă complicată datorită optimismului și al credinței în Dumnezeu.

În acest an, vedeta este mai relaxată decât în 2020, mai ales că bunicii fetiței sale sunt vaccinați împotriva noului coronavirus. Ea a decis să participe la Slujba de Înviere, respectând toate măsurile de precauție existente.

„Încerc să văd partea plină a paharului întotdeauna, sunt un om optimist și sper să revenim cu toții la viețile noastre așa cum erau înainte de pandemie. Pentru noi perioada asta nu a fost atât de dificil de trecut pentru că obișnuiam să petrecem mult timp împreună, în familie. Acum suntem puțin mai relaxați pentru că bunicii s-au vaccinat. Ne este dor de normalitate, dar suntem recunoscători că am trecut cu bine până acum de această perioada dificilă.

Chiar dacă este al doilea an consecutiv când trăim altfel, Sărbătorile Pascale pentru noi sunt foarte importante și le trăim în tihnă alături de cei dragi, bucurându-ne că suntem sănătoși. Vom merge la slujba de Înviere cu măști, păstrând distanțarea socială, însă important este că putem să ne bucurăm de Învierea Domnului. Nu renunțam la nimic din ceea ce făceam în această perioadă, înainte de pandemie. Vom respecta regulile, vom fi atenți si vom merge să luăm Lumina Sfântă.

Sărbătorile au fost și sunt foarte frumoase. Stăm cu toții la masa de Paște, gustăm din bucățele tradiționale făcute de mâinile mamelor noastre. Este o emoție pe care o trăiesc de fiecare dată și, cu trecerea anilor, parcă devine din ce în ce mai intensă. Mamele noastre se ocupă de bucatele de Paște și nu ne lipsesc cozonacul, pasca și celelalte preparate tradiționale. Eu și Ingrid avem grijă să decorăm casa ca să intrăm în atmosfera acestei Sfinte Sărbători', a declarat Simona Pătruleasa, pentru fanatik.ro.

Fetița Simonei Pătruleasa a devenit o adevărată domnișoară, însă știrista de la Kanal D a declarat că i-a transmis lui Ingrid bucuria lucrurilor simple, cum ar fi tradiția iepurașului de Paște. De asemenea, ea își amintește cu nostalgie de copilăria sa și de modul în care mama sa o pregătea pentru Sfânta sărbătoare.

„Îmi aduc aminte că, de Paște, mama ne lua haine noi și ne îmbraca aproape identic pe mine și pe fratele meu, deși nu suntem gemeni. 🙂 Dar nu ne deranja. Eram atât de fericiți că ne înnoiam de Paște și abia așteptam bunătățile gătite de mama!', și-a amintit Simona.

Referitor la puterea de a ierta, vedeta a spus că nu este supărată pe nimeni, iar ea stă departe de lucruri care ar putea să-i încarce sufletul în mod negativ.

„Nu există persoane pe care să fiu atât de supărată, indiferent de ce au făcut. Doar Dumnezeu poate să ierte, eu pot să uit. Nu-mi încarc sufletul cu lucruri inutile', a declarat vedeta de la Kanal D.

Adevărata conexiune cu Divinitatea a simțit-o în momentul în care a aflat că este însărcinată cu Ingrid, acum în vârstă de 9 ani.

„Cea mai puternică legătură cu divinitatea am simțit-o atunci când mă rugăm să reușesc să devin mamă. Când am aflat că o voi avea pe Ingrid am trăit o perioadă de fericire pe care nu pot să o descriu în cuvinte', a mai povestit Simona Pătruleasa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete