Drob pentru vegetarieni. O rețetă fabuloasă de la Paula Seling

Drob pentru vegetarieni. O rețetă fabuloasă de la Paula Seling

Încă o săptămână și creștinii ortodocși vor sărbători Învierea Domnului. Gospodinelor pregătesc bucate tradiționale ce au în compoziția lor ingrediente ce provin de la animale, însă există și variante la fel de delicioase și pentru cei care sunt vegetarieni.

Paula Seling a împărtășit cu fanii pe canalul său de Youtube o rețetă de drob fabuloasă pentru vegetarieni. Ea le-a dezvăluit acestora ce ingrediente folosește și care este modul de preparare.

Drob pentru vegetarieni. O rețetă fabuloasă de la Paula Seling

„Cum puteam să las să treacă Paștele fără rețeta mea de drob? Când făcea soacra mea drobul ăsta lângă Sibiu, foarte multă lume prefera drobul ăsta în locul celui tradițional', și-a început Paula Seling prezentarea.

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru drobul de ciuperci:

  • 500 de grame de ciuperci Pleurotus;
  • 500 de grame de ciuperci champignon albe;
  • 500 de grame de ciuperci champignon brune;
  • 3 cepe albe;
  • 3 legături de pătrunjel;
  • 3 legături de usturoi verde;
  • 3 legături de ceapă verde;
  • 3 cartofi;
  • o căpățână de usturoi;
  • o cană de orez;
  • o cană de linte;
  • jumătate de cană de semințe de in măcinate;
  • o cană de miez de nucă măcinat;
  • piper, coriandru, boia dulce, sare și oregano;
  • apă.

Pentru început se călesc trei cepe tăiate, apoi se adaugă ciupercile. Acestea se pot toca mărunt și apoi se adaugă treptat la călit. În timp ce se prepară ciupercile, se pun la fiert orezul și lintea (aceasta înmuiată, în prealabil, în apă). Ceapa, usturoiul, pătrunjelul și mărarul se toacă și ele mărunt.

Cântăreața a vrut să suplimenteze aroma de usturoi și a pus și trei legături de leurdă. Cartofii curățați se dau pe răzătoare și se adaugă în întreaga compoziție alături de semințele de in măcinate și nucă. Bineînțeles, nu lipsesc nici condimentele specifice drobului de Paște.

Întreaga compoziție se împarte și se așează în tăvițe și apoi se bagă în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Opțional, se poate unge cu puțin ulei, iar timpul de preparare la cuptor este de 50 de minute. Cu toate acestea, în funcție de cantitatea pusă în tăvițe, drobul trebuie verificat din când în când.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete