Simona Hapciuc, transformare senzațională: Cum arată faimoasa de la Survivor?

Simona Hapciuc, transformare senzațională: Cum arată faimoasa de la Survivor?

Simona Hapciuc a participat la emisiunea Survivor România 2021. Telespectatorii i-au putut urmări prestația pe traseele competiției, dar și trupul extrem de bine lucrat, dat fiind faptul că una dintre preocupările sale este fitness-ul.

Fosta faimoasă ține legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, iar de curând i-a surprins pe aceștia cu o schimbare de look. Acesta este cu totul și cu totul diferit față de ceea ce știau până acum.

Datorită calităților sale fizice, Simona postează des fotografii extrem de sexy, însă de data aceasta a ales un stil vestimentar rap: șapcă pusă invers, blugi, hanorac și bocanci. Unul dintre motivele alegerii sale este capacitatea sa de adaptabilitate și de a purta orice, dar și de a transmite tuturor femeilor un mesaj de încurajare.

Simona Hapciuc este o mamă singură, însă nu vede din acest lucru o problemă. Din contră,, vede întotdeauna partea plină a paharului și din acest motiv a ținut să transmită un mesaj femeilor cărora le este teamă de a rămâne singure.

„Să fii singur poate fi considerat ceva periculos pentru o vreme. Odată ce te obișnuiești începi să simți pacea. Și să nu mai vrei să mai ai de-a face cu oamenii', a scris Simona Hapciuc pe Instagram.

Foarte mulți internauți i-au apreciat fotografia, printre care și Roxana Nemeș. Cu toate acestea, printre mesajele încurajatoare, blondina a mai primit și comentarii legate de Survivor. Când încă se mai afla în concurs, Simona le-a dovedit tuturor că este extrem de puternică, determinată și nu i-a fost frică să își spună punctul de vedere.

Chiar a intrat într-un conflict mai serios cu faimosul Culiță Sterp, acuzându-l în camp că este misogin. Discuțiile au continuat și după ce a ajuns în țară, Simona având câteva discuții contradictorii cu familia cântărețului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete