Simona Halep joacă la Roma, dar este cu gândul la Roland Garros: „E cel mai important turneu”.

Simona Halep Roma

Simona Halep urmează să debuteze la turneul de la Roma, dar gândul ei este la Grand Slamul de la Paris. Anul trecut a pierdut finala în fața Jelenei Ostapenko, dar asta nu o descurajează pe ocupanta locului 1 WTA.

Simona Halep ocupă locul 1 mondial de 28 de săptămâni, iar principalul ei obiectiv este să câștige un turneu de Grand Slam. Conform www.prosport.ro, rezultatele de la Madrid nu sunt încurajatoare pentru ea, Simona recunoscând că nu a jucat cel mai bun meci al său, deși s-a aflat a turneul ei preferat:

“Pot spune că nu am fost la cel mai înalt nivel, dar am jucat bine la Madrid. Nu iau lucrurile negative de la turnee. Am jucat în sferturile de finală de trei ori la rând, ceea ce e bine. Îmi place acel turneu, deci nu e nimic negativ”, a spus Simona.

Halep speră într-un triumf la Roland Garros

Deși este cea mai bună jucătoare, faptul că nu a câștigat un turneu de Mare Slam i-a adus nenumărate critici, unele voci afirmând că nu are stofă de lider mondial. Simona se pregătește zilnic pentru câștigarea primului turneu de Mare Slam din carieră și speră să reușească acest lucru în actualul sezon.

„Normal că pentru mine Roland Garros e cel mai important turneu. Dau totul în fiecare săptămână. Aşa am făcut înainte de Melbourne, am fost şi am câştigat la Shenzhen ambele probe. Nu fac nimic special înaintea turneelor de Grand Slam. Am doar grijă să fiu sănătoasă. Dacă nimic rău nu se întâmplă, tot timpul cred că sunt pregătită. Muncesc în fiecare zi, joc în fiecare zi. Obiectivul din acest sezon este un titlu de Grand Slam”, a mai spus Simona Halep în timpul conferinței de presă.

Autor: Mihaela Chircă

Sursa foto: pagina de facebook a Simonei Halep

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete