Cum a reușit Anastasia Soare să facă miliarde de dolari din pensat. Secretul unui business de succes

anastasia soare

Anastasia Soare este o româncă cu mâinile de aur, care a reușit să-și îndeplinească visul la Hollywood. Nu s-a gândit niciodată că va pensa celebrități precum Naomi Campbell, Michelle Obama, Jennifer Lopez, Amal Clooney sau Sharon Stone, dar își dorea să aibe un business de succes, a declarat aceasta pentru okmagazine.ro

 

Primii pași în Los Angeles

Oricât de cunoscută a ajuns, ea nu uită de unde a plecat și cât a trebuit să muncească până a ajuns să câștige bani din înfrumusețarea sprâncenelor:

„Îmi aduc perfect aminte că am aterizat la Los Angeles pe 29 iulie, la ora prânzului. M-a șocat că era foarte cald […] Nu prea mi-a plăcut Los Angeles la început. Nu mi-a plăcut deloc. Cel puțin primele 6 luni de zile nu au fost atât de fericite. Am plecat din România din cauza regimului comunist', a declarat Anastasia Soare pentru sursa menționată.

A pensat gratuit

La început, Anastasia mărturisește că își câștiga banii din epilat și tratamente cosmetice. In primii 2 ani, a pensat gratuit, doarece îi era greu să-și convingă clientele că este un serviciu pentru care merită să plătească. Lucrurile au evoluat și a ajuns să primească bani pentru munca ei, ajungând să aibă grijă de sprâncenele celebrităților.

Profesionalismul și îndemânarea ei au făcut ca unele vedete să apeleze la serviciile ei timp de mai bine de 20 de ani, așa cum este cazul lui Jennifer Lopez.

Bărbații nu sunt o prioritate în viața mea'

Când vine vorba de viața personală, recunoaște că acesta este un domeniu cu care nu se poate lăuda, deoarece business-ul mereu a fost o prioritate pentru ea:

„Merg la petreceri, socializez, dar e dificil pentru mine să am o relație de lungă durată. Relațiile mele sunt puțin mai scurte pentru că cred că de obicei bărbații simt că nu sunt o prioritate în viața mea', spune Anastasia.

Autor: Mihaela Chircă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete