Simona Halep investește în imobiliare. Sportiva și-a cumpărat casă într-un cartier select din București

Simona Halep

Originară din Constanța, Simona Halep se pare că vrea să se mute în București în viitorul apropiat. Ea și-a cumpărat o casă în cartierul Primăverii și a restaurat-o, iar de supravegherea lucrărilor s-a ocupat iubitul ei, Toni Iuruc.

A doua jucătoare a lumii de tenis locuieşte de aproape 8 ani în Complexul Stejarii, unde are toate condiţiile de cazare, de antrenament şi de recuperare sportivă, însă acum Simona pare decisă să se mute împreună cu iubitul ei într-o casă nouă.

Cei doi formează un cuplu din vara anului 2019, relația lor devenind publică după cucerirea titlului de la Wimbledon. Circulau într- vreme și zvornuri legate de căsătorie, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap pentru că nunta valoroasei sportive nu se poate desfășura într-un cadru restrâns.

Jucătoarea de tenis este recunoscută ca fiind o persoană activă și ambițioasă, tocmai din acest motiv, ea a profitat de pauza forțată impusă de WTA și din primăvară a început să își caute casă în București. O casă cochetă, spațioasă și într-un cartier liniștit.

Așadar, Simona Halep a achiziţionat o vilă veche în cartierul Primăverii, la care a și început lucrările de reamenajare, aceasta fiind aproape gata, lipsește doar mobila și poate fi locuită. Afaceristul Toni Iuruc este prezent aproape zilnic pe şantier pentru a se asigura de buna desfășurare a lucrărilor.

Sportiva a investit masiv o parte din câștigurile obținute din tenis. Ea are mai multe proprietăți din care obține profit. Astfel, Simona deține două hoteluri în Brașov și în Poiana Brașov, un bloc de șase etaje pe litoral, în zona stațiunii Mamaia, iar în Constanța, un alt imobil de locuințe cu două etaje.

Mai mult de atât, Nicolae, fratele său deține o firmă care a primit autorizațiile pentru contrucția unui hotel de lux în centrul Constanței. Acestora li se adaugă vila în care locuiește familia Simonei în valoare de 600.000 de euro și un ansamblu de trei vile, tot în Constanța, pentru alți membri ai familiei.

Vezi pozele cu vila din Primăverii a Simonei Halep aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete