Pepe a câștigat prima luptă în instanță. Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Pepe a câștigat prima luptă în instanță. Raluca Pastramă a renunțat la ordinul de protecție

Pepe a anunțat acum câteva săptămâni divorțul de mama fetițelor lui și a declarat că va fi unul pașnic la notar, însă acum câteva zile au ieșit la iveală detalii surprinzătoare referitoare la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Bruneta l-a acuzat pe celebrul cântăreț că ar fi agresat-o în plină stradă. În urma acestui incident, Raluca a făcut sesizare la poliție, iar autoritățile au emis un ordin de protecție.

După câteva zile de la incidentul violent de care și-a acuzat soțul, se pare că fosta parteneră a latino-loverului a renunțat la documentul prin care îi solicita acestuia să nu se mai apropie de ea și a preferat să uite ce s-a întâmplat. Aceasta a fost decizia instanței, iar acum este obligată la plata cheltuielilor de judecată, potrivit celor de la cancan.ro.

„În baza art. 43 din Legea nr. 217/2003 raportat la art. 406 Cod procedura civilă, ia act de renunțarea reclamantei la judecarea cererii de chemare în judecată formulată Ministerul Public Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, privind pe reclamanta Pascu Raluca Florentina în contradictoriu cu pârâtul Pascu Nicolae Ionuț.

Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată, din care onorariul în cuantum de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a pârâtului, Tacu V.N. Nicolae-Valetina, si onorariul de 250 lei pentru avocatul desemnat inițial să asigure asistența juridică a reclamantei, Panfiloiu D.Luminița-Rodica.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti', se arată în decizia judecătorilor.

După o căsnicie ce a durat câțiva ani și din care au rezultat două fetițe, Pepe și Raluca au decis să pună punct relației. Pepe a anunțat că totul se va întâmpla amiabil și vor încerca să păstreze o relație frumoasă de dragul celor două fete, Maria și Rosa Alexandra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete