Simona Halep, dublă aniversare în familie

Cunoscuta jucătoare de tenis, Simona Halep, are parte de o zi importantă. 23 martie este ziua de naștere a tatălui ei, dar și al fratelui. Mesajele transmise de aceasta sunt emoționante!

De curând intrată din nou în topul 20 WTA al jucătoarelor de tenis, Simona Halep are motive de bucurie și în plan personal. Două dintre cele mai importante persoane din viața ei sunt născute pe aceeași dată. Este vorba despre tatăl și fratele ei.

Se știe că jucătoarea de tenis are o relație specială cu familia ei. Aceasta a primit toată susținerea pentru a se dezvolta în tenis, lucru pe care îl menționează cu fiecare ocazie.

Simona Halep: „Sunt un copil norocos'

De ziua tatălui și al fratelui ei, Simona Halep le-a scris fiecăruia câte un mesaj emoționant. Adresându-i-se tatălui, aceasta i-a mărturisit:

„La multi ani Tati. Acest om cu o inimă care nu poate fi măsurată, cu un suflet sensibil și ambițios, cu o dorință ieșită din comun de a face bine azi împlinește frumoasa vârstă de 60 de ani. Un om care a facut tot ce i-a stat în putere ca eu să îmi îndeplinesc visul. Un om care ne-a educat atât de frumos! Un om care nu a cedat niciodată, indiferent de cât de greu i-a fost. Un om puternic și minunat! Sunt un copil norocos să am un așa TATĂ'

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, i-a transmis, și el, un mesaj unic. Acesta i-a scris:

„La mulți ani, Stere! Sper că savurezi un coniac bun și că lovești câteva forehands (n.r. – o lovitură specială în tenis)

Lui Nicolae Halep, Simona Halep i-a mulțumit că este fratele ei.

Simona Halep si fratele eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Dana Rogoz, clipe de cumpănă în viața sa

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete