Dana Rogoz, clipe de cumpănă în viața sa: „Sunt cele legate de sănătate”

Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră. De-a lungul timpului, talentul său a depășit granițele României făcând parte din producții premiate la nivel internațional.

În spatele unui optimist debordant și o energie aproape molipsitoare, Dana Rogoz ascunde un suflet sensibil, încercat de cele mai multe ori de obstacole. A crescut la propriu în lumina reflectoarelor, astfel că a fost nevoită să muncească din greu. Deși din exterior pare că totul i-a mers ca uns, Dana Rogoz a mărturisit că a avut în cariera sa și multe uși închise. Însă acest lucru a motivat-o și mai mult să reușească.

„Foarte rar ajung să spun nu se poate! Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat', a declarat Dana Rogoz într-un interviu acordat celor de la Click!.

Frumoasa actriță a avut câteva momente grele peste care a trecut cu foarte multă înțelepciune și cu ajutorul celor dragi. Cele mai dificile clipe au fost cele care vizau sănătatea sau pierderea celor dragi.

„Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi. În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucurile astea se întâmplă. Nu e ok nici să te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea, uneori lucurile sunt, pur și simplu, rele. Îți trăiești suferinta și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate', a mai spus actrița pentru sursa mai sus menționată.

Dana Rogoz, mămică relaxată

Dana Rogoz este și o mamă excepțională. Împreună cu Radu Dragomir are doi copii superbi, Vlad și Lia. Atât ea, cât și soțul ei își dedică foarte mult timp micuților lor și oriunde ar merge sunt împreună. Actrița postează des imagini cu micuții și nu de puține ori fanii au putut observa lejeritatea pe care o afișează atunci când vine vorba de copilași.

Vedeta le-a explicat fanilor că Vlad și Lia se adaptează foarte bine oricărui mediu și niciodată nu au avut un program strict, mai ales când vine vorba de somn. De exemplu, în ultima vacanță, Lia a fost surprinsă dormind pe două scaune, un „pătuț’ improvizat.

„Lia dormind lângă noi la masă, în timp ce ne luam prânzul liniștiți, pare să fi fost cea mai iubita imagine a zilei, dintre toate cele postate în stories. Am primit foarte multe mesaje în privat legate de somnul ei, dacă am vreun secret anume, dar adevărul e că și Vlad și ea au dormit oriunde și oricând.

Cred că nici nu au avut încotro. Efectiv au fost nevoiți de mici să se adapteze stilului nostru de viață. Așa cum va povesteam, noi nu am fost niciodată genul de părinți super stricți cu programul lor, să îi culcăm numai la ei în pat, numai cu o anumită pătură sau jucărie, numai într-un anumit fel', scria Dana Rogoz în urmă cu ceva timp pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete