Simona Gherghe a născut o fetiță sănătoasă! Primele declarații ale prezentatoarei după ce a devenit mamă

Simona Gherghe a născut, astăzi, o fetiță sănătoasă, la o clinică privată din Capitală. Prezentatoarea a născut prin cezariană, înainte de termen, cu toate că fusese programată să nască săptămânile viitoare. Se pare că bebelușa ei, ce va primi numele de Ana Georgia, s-a grăbit să vină pe lume mai devreme.

Simona Gherghe trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, mai ales că și-a îndeplinit în sfârșit visul de a deveni mamă.

„A venit pe lume Ana Georgia. E mică, frumoasă şi delicată. Şi mai important este sănătoasă. Are 2,3 kg, 48 de cm. A fost foarte vocală. Eu sunt ok, sunt la Terapie Intensivă. A fost totul perfect. S-a grăbit Ana a noastră​', a spus Simona Gherghe, imediat după ce a născut, pentru spynews.ro.

Simona Gherghe a fost surprinsă zilele trecute în timp ce s-a dus la medic pentru a face un control de rutină al sarcinii. Cu toate acestea, ea nu a dezvăluit însă când va naște. Iată că minunea s-a întâmplat astăzi, iar prezentatoarea este mai fericită ca niciodată, alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu.

Simona Gherghe s-a căsătorit cu tatăl copilului ei la sfârșitul lunii aprilie. Răzvan Săndulescu este un consultant politic, cu care prezentatoarea are o relație de mai mulți ani.

Simona Gherghe a născut astăzi o fetiţă. Tatăl copilului este Răzvan Săndulescu, un consultat politic, cu care vedeta are o relaţie de mai mulţi ani şi cu care s-a căsătorit aprilie 2017.

Mirela Boureanu Vaida a felitat-o pe Simona Gherghe, în direct

Vestea că Simona Gherghe a născut a circulat foarte repede, iar prietena ei, Mirela Boureanu Vaida a simțit nevoia să o felicite chiar în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„E o veste care îţi schimbă viaţa radical. Doamnelor şi domnilor, pentru că niciodată nu programezi, astăzi Simona Gherghe a născut o fetiţă. Simona, draga noastră, ne bucurăm din suflet pentru tine. Am emoţii ca atunci când am născut eu. Ai radiat tot timpul când ai avut-o în burtă şi nu îmi imaginez ce bucurie trebuie să fie pentru tine şi pentru Răzvan astăzi. Să aveţi parte de sănătate şi împlinire. (…) Abia aştept să îmi spui cum te simţi şi să o vedem pe cea mică. Ce mă bucur când vin copii pe lume şi întregesc familia,' a spus Mirela Vaida în direct, la emisiunea „2k1', de la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Foto: Facebook

Citește și:

Simona Gherghe, înlocuită de la „Acces Direct: „Sper să duc la bun sfârşit această mare responsabilitate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete