Simona Gherghe, înlocuită de la „Acces Direct“: „Sper să duc la bun sfârşit această mare responsabilitate“

Simona Gherghe, înlocuită de la „Acces Direct“: „Sper să duc la bun sfârşit această mare responsabilitate“

Emisiunea „Acces Direct', de la Antena 1, va avea, oficial, o nouă prezentatoare. Simona Gherghe este însărcinată și a anunțat că va intra în concediu prenatal, peste o săptămână.

Simona Gherghe, în vârstă de 39 de ani, şi iubitul său, consultantul politic Răzvan Săndulescu, în vârstă de 40 de ani, vor deveni, pe 3 iunie, părinţii unei fetiţe. Așadar, prezentatoarea a decis să intre în concediu pentru a se pregăti de venirea pe lume a primului său copil.

Emisiunea „Acces Direct' va avea o nouă prezentatoare

După mai multe zvonuri care au circulat prin presă, a fost confirmată oficial informația că Mirela Boureanu Vaida îi va lua locul gazdă a emisiunii „Acces Direct, începând cu data de 3 aprilie, de la ora 17:00.

„Am primit această propunere cu bucurie, dar şi cu responsabilitate, pentru că este o emisiune foarte importantă a postului, una longevivă şi foarte urmărită şi totodată o emisiune cu un mare impact emoţional. E un gen de emisiune pe care nu l-am mai făcut şi din care voi avea de învăţat, însă mă bucur să am alături o echipă foarte sudată şi cu multă experienţă, iar dacă ei şi-au pus baza în mine, atunci nu pot decât să îmi doresc să nu îi dezamăgesc, a declarat Mirela Vaida, conform a1.ro.

Simona Gherghe este liniștită cu faptul că prietena ei, Mirela Vaida, va prelua emisiunea „Acces direct'.

„Mirela e un om foarte muncitor. Plec liniştită, pentru că emisiunea şi echipa rămân pe mâini foarte bune', a spus și Simona Gherghe.

Cele două prezentatoare sunt prietene de multă vreme, iar în ultima perioadă au petrecut şi mai mult timp împreună.

„De când am început filmările pentru «2k1», eu şi Simona împărţim acelaşi platou, mai ales că ne mai leagă un amănunt important, Simona a aflat că e însărcinată în seara în care a plecat de la botezul băieţelului meu, Vladimir. Eu ştiu cel mai bine cum este să îţi anunţi echipa că vei lipsi o perioadă de pe post şi cât de important este să fii susţinut în cel mai frumos eveniment din viaţa ta. Îmi doresc din inimă ca telespectatorii să mă primească în casele lor cu plăcere, iar eu sper să duc la bun sfârşit această mare responsabilitate, de a-i ţine locul Simonei Gherghe, care este o emblemă a Antenei 1 şi pe care abia o aştept să se întoarcă, să ne plimbăm împreună cu copiii în parc,' a mai spus Mirela Boureanu Vaida.

Mirela Vaida prezintă la Antena 1 şi emisiunea „2k1, care este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00. Sâmbăta, ea realizează o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17.00.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mirela Boureanu Vaida a cerut ajutorul psihologului specializat în relaţiile de cuplu

Abia a născut, dar Mirela Boureanu Vaida nu se oprește aici! Când va veni al treilea copil?

A slăbit spectaculos în doar 4 luni după ce a născut! Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit secretul ei: „Nu țin diete!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete