Simona Gherghe, greșeala pe care a făcut-o în vacanță: „A picat cerul pe mine”

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile, bucurându-se de o carieră frumoasă, dar și de o familie reușită. Ei bine, vedeta a fost recent într-o vacanță minunată pe meleaguri elene, însă a întâmpinat câteva probleme.

Simona Gherghe a ales să petreacă câteva zile în Grecia alături de familia sa, însă fetița ei s-a îmbolnăvit. Fiind o prezență activă pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a postat câteva detalii despre ce s-a întâmplat și despre diagnosticul primit de Ana în urma consultului efectuat de doi medici. Micuța a primit tratament și și-a revenit rapid.

Dar Simona Gherghe le-a transmis urmăritorilor săi ce greșeală a făcut din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă, în ciuda faptului că este o persoană organizată și atentă la detalii. Aceasta i-a sfătuit să nu neglijeze acest aspect mai ales că este vorba în primul rând de sănătate și în al doilea rând de bugetul familiei.

„A fost o vacanță frumoasă, iubesc Grecia și vreau să vă povestesc un pic despre ce ni s-a întâmplat. V-am spus și zilele trecute că Ana a făcut o amigdalită acută și am fost pe la doi medici. De obicei, sunt foarte organizată când vine vorba despre călătorii, vacanțe, bagaje, asigurări.

Acum, după o perioadă extrem de aglomerată, cu finalul de sezon, cu oboseala, cu copiii, aveam în minte să fac asigurările de călătorie și evident am uitat. Mi-am adus aminte când am ajuns cu copilul cu febră în cabinetul pediatrului din Grecia și m-a întrebat doamna asistentă dacă avem asigurare de călătorie.

Simona ghergheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În momentul ală mi-a picat cerul pe mine pentru că mi-am dat seama că am uitat să le fac. Așa că a trebuit să le plătim. I-a făcut un test Covid-19 și un consult banal pediatric. Toată treaba asta a fost 80 de euro. Au spus că e ceva viral și să o tratăm simptomatic. Doar că au fost 30 de ore de febră puternică.

E adevărat, scădea imediat după antiterminc, dat la 3 ore imediat urca temperatura. Ana este un copil care nu face febră și mi-am dat seama că este ceva în neregulă și am decis să o mai vadă un medic. Am mers la medicul hotelului, a văzut în gâtul ei că deja avea puncte de puroi, ceea ce și eu văzusem și așa mi-am dat seama că va trebui antibiotic și consultația a fost 120 euro. Așa că în total ne-a costat 200 de euro. Ana a fost pusă pe tratament, însă banii aceștia ar fi fost decontați dacă am fi avut asigurare de călătorie, care costă în jur de 200 lei de familie.

Sfatul meu este să faceți aceste asigurări. Ok, dați niște bani, însă puteți să-i recuperați în astfel de cazuri.

Vom pleca din nou în vacanță, dar avem de data aceasta asigurare. M-au întrebat câteva fete dacă am avut asigurare, nu, n-am avut, asta a fost greșeala mea. Fiți prevăzătoare dacă și voi călătoriți cu copii mici, niciodată nu știți dacă copilul ia un virus, o bacterie, mai ales în spații unde sunt piscine pentru copii', a transmis Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete