Simona Gherghe, de urgență cu fetița la medic chiar în vacanță: „24 de ore de febră”

Simona Gherghe se află în concediu împreună cu soțul și cei doi copii în Grecia. Pentru că imprevizibilul se află la tot pasul, prezentatoarea TV a întâmpinat câteva probleme cu fetița ei. Au mers la medic de urgență unde a primit îngrijirile necesare.

Simona Gherghe a ales Grecia vara aceasta pentru a se bucura de peisajele minunate și apa azurie. Din nefericire, a fost nevoită să treacă printr-un episod de panică atunci când a observat că fetița ei face febră. Prezentatoarea TV a mers la medicii de acolo și i-au pus diagnosticul de amigdalită acută.

„E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră. „Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii', a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe este una dintre cele mai longevive jurnaliste de la Antena 1. Prezentatoarea TV împărtășește mereu detalii din viața sa în mediul online. O profesionistă desăvârșită cu o familie superbă, vedeta a descris în urmă cu ceva timp relația dintre cei doi copii ai săi.

„Mă uit la Ana și Vlad, îi văd cât sunt de legați, cum întreabă mereu unul de altul… chiar primul lucru, dimineața. Îi văd cum se joacă, cum se și bat, cum interacționează, cum sunt unul pentru altul, unul lângă altul. Mi-am dorit enorm să am un copil. Nu aș fi îndrăznit niciodată să visez la doi. Și totuși sunt #mamadedoi. Iar pentru ei, e magic că se au unul pe altul. O iubire pe viață! Iubirea de frate și soră… O iubire pe care eu n-o s-o trăiesc niciodată, sunt doar martoră, zi de zi', a spus vedeta acum ceva timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete