Claudia Pătrășcanu, strigăt de disperare pentru copiii săi aflați în vacanță cu Gabi Bădălău și familia acestuia: „Ați distrus sufletul și mintea copiilor”

Claudia Pătrășcanu se luptă de trei ani cu Gabi Bădălău pentru custodia copiilor. În ciuda eforturilor și a acuzațiilor pe care și le-au adus unul altuia, judecătorii au decis ca tatăl lor să aibă dreptul de a petrece timp cu cei doi băieți.

Claudia Pătrășcanu a declarat în urmă cu câteva zile că micuții vor pleca în vacanță alături de Gabi Bădălău și familia acestuia. Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva înregistrări în care se auzeau strigăte și înjurături pe care Gabi Bădălău le adresa mamei Claudiei Pătrășcanu.

„Doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale,emoționale și un act al alienării parentale,unde atât tatăl cât și bunica paternă m au jignit intr un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri', este o parte din mesajul transmis de Claudia Pătrășcanu luni, 1 august.

La nici 24 de ore, cântăreața a postat la Instastory un nou mesaj disperat în care le aducea acuzații lui Gabi Bădălău și familiei acestuia. Ea susține că micuții trec prin clipe traumatizante, auzindu-și tatăl cum înjură și o jignesc.

„De 3 ani acest om și familia lui fac alienare parentală și îi terorizează psihic pe acești copilași. Ieri (n.red 1 august), în timp ce insistam să vorbesc cu copiii mei în intimitate pentru a evita comportamentul acestui tată și al familiei care erau lângă copii, mă înjurau și urlau încât tremurau copiii, nu puteam duce o conversație cu copiii mei deoarece eram nevoită să închid când îmi vedeam copilul cu lacrimi în ochi și traumatizat în acest hal de propriul tată.

Este peste orice putere a mea să pot face pentru copiii mei când sunt în preajma lui. Se joacă cu mintea lor, au devenit o armă și un psiholog ar înțelege ce înseamnă acest lucru', a scris Claudia Pătrășcanu la Instastory.

Aceasta și-a continuat postarea spunând că familia fostului soț ar fi angajat un specialist care le-a dat un acord favorabil pentru a putea lua copiii cu ei, chiar dacă aceștia se comportă barbar în preajma lor și vor să o distrugă, luându-i copiii.

„Asta trăiesc doi copii minori, dar expertul psiholog nu a vrut să vadă în ce chin emoțional sunt din cauza acestui tată pe care îl interesează doar să mă distrugă pe mine și să-mi ia copiii. Psihologul expert era ales de familia Bădălău, normal. A găsit o altă soluție acum: cea de a le distruge mintea și sufletul copiilor, să creadă despre mine toate răutățile din lume', a adăugat artista pe rețelele de socializare.

Artista i-a transmis un mesaj lui Gabi Bădălău în care îi cerea să se oprească în a-i îndoctrina, să-i lase să vorbească cu ea ori de câte ori au nevoie. Claudia Pătrășcanu îi mai spune prin intermediul rețelelor de socializare fostului partener să nu-i mai sperie și i-a reamintit că ea și-a dorit un divorț amiabil, nu război.

„Lăsați copiii în pace să trăiască frumos, să-mi trimită mesaje cu ursuleți, să mă sune când simt, să îmi spună te iubesc atunci când au nevoie. De ce i-ați îndoctrinat și îi sperii? N-ai milă de copiii aceștia nevinovați? Cu ce ți-au greșit ei să le faci atâtea lucruri?

Sunt mama lor GB (n. red Gabi Bădălău). Copilul mare plângea singur pe bordură și știu că inima lor bate cu a mea și că nicio minciună a ta sau a familiei nu le va distruge sentimentele pentru mine. Știu ce cresc de la 0 luni. Ați distrus sufletul și mintea copiilor. Ați realizat cât de puternică emoțional sunt și nu ați reușit să mă distrugeți, dar în schimb ați redirecționat toată ura către două suflete nevinovate. Îți reamintesc, cât am insistat să divorțăm pe cale amiabilă ani la rând. Ce faci tu acum? Ai ajuns prea departe!', a scris disperată Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

În încheiere, artista speră ca statul să ia măsurile necesare pentru binele minorilor, însă pare că este împiedicată de numele „Bădălău'. Ea nu mai știe la cine să apeleze pentru a termina acest circ și micuții să fie în siguranță fizică, dar și psihică.

„Aștept ca statul să facă ceva în privința acestei situații pentru acești copii. La ce ușă să mai bat? „Bădălău' sună peste tot…', a conchis vedeta postarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete