Simona Gherghe a răbufnit, după ce a văzut imaginile în care Dalai Lama sărută un copil

Simona Gherghe a fost șocată când a văzut imaginile în care Dalai Lama sărută un copil, apoi scoate limba la el. Prezentatoarea de la Antena 1 a răbufnit.

Dalai Lama, în vârsta de 87 de ani, este liderul spiritual al budismului. De curând, acesta a fost implicat într-un scandal monstru după ce au fost viralizate imagini cu el și cu un copil, căruia i-a spus să îi sugă limba. De asemenea, liderul spiritual l-a sărutat pe băiețel.

Oamenii s-au arătat revoltați de acest lucru și au catalogat gestul său ca fiind ieșit din comun. Reprezentantul lui Dalai Lama susține că acesta este modul prin care glumește și îi tachinează pe oamenii cu care interacționează.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa' a fost șocată când a văzut imaginile și a răbufnit în mediul online.

„Știrea asta este îngrozitoare. Adică imaginile sunt îngrozitoare. Mă tem că scuzele reprezintă extrem de puțin. Greu, greu de privit. Habar n-am ce consecințe ar trebui să fie, dar doar gestul de a cere scuze și a te prevala de o glumă e mult prea puțin', a scris Simona Gherghe pe Instagram.

dalai-lama-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În filmarea devenită virală pe Internet, Dalai Lama este surprins când sărută un copil, înainte de a mângâia bărbia micuțului. Ulterior, liderul spiritual l-a mângâiat pe băiat pe braț și i-a spus: „Suge-mi limba'. Dalai Lama a fost surprins în timp ce a scos limba, băiatul s-a apropiat, iar mai apoi filmarea a fost decupată, iar continuarea nu poate fi văzută.

„A circulat un clip video care arată o întâlnire recentă, când un băiat l-a întrebat pe Înalt Sfinția Sa Dalai Lama dacă poate să-l îmbrățișeze. Sfinția Sa dorește să-și ceară scuze băiatului și familiei sale, precum și numeroșilor săi prieteni din întreaga lume, pentru durerea pe care ar fi provocat -o cuvintele sale. Sfinția Sa tachinează adesea oamenii pe care îi întâlnește într-un mod inocent și jucăuș, chiar și în public și în fața camerelor de filmat. Regretă incidentul', se arată într-un comunicat oficial.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete