Andreea Antonescu, despre relația pe care o are cu fostul soț, Traian Spak. Abia acum s-au aflat detalii despre divorț

Andreea Antonescu a divorțat de Traian Spak, însă a rămas în relații foarte bune cu acesta. Cântăreața vorbește des cu fostul soț și îi cere mereu ajutorul atunci când are nevoie.

Într-un interviu pentru VIVA!, Andreea Antonescu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Traian Spak, fostul ei soț. Tatăl Siennei locuiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde momentan se află și fiica cea mare a vedetei.

De curând, Andreea Antonescu și-a obținut viza pentru SUA, motiv pentru care a fost nevoită să își petreacă mai mult timp departe de România.

„Motivul pentru care am petrecut o perioadă mai lungă în State a fost obținerea cetățeniei, un proces care a durat destul de mult. Eu și Traian am divorțat, dar în România.'

Timp de aproape doi ani, Andreea Antonescu a avut o relație cu Victor Vrînceanu și au devenit părinții unei fetițe la sfârșitul anului 2022. Micuța a luat numele de familie al tatălui ei.

„Fiind divorțată deja de ceva timp înainte de naștere, fetița a luat numele tatălui, așa cum era și normal. Am avut grijă ca totul să fie rezolvat la timp, să nu ne trezim cu surprize neplăcute.'

Andreea-Antonescu-copil-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cu Traian Spak, Andreea Antonescu are o relație foarte bună și este susținută de acesta necondiționat. „Traian îmi este în continuare unul dintre cei mai buni prieteni, se bucură pentru reușitele mele, e trist dacă am momente mai grele, dar mă susține mereu.'

Momentan, fiica cea mare a vedetei se află în Statele Unite ale Americii, acolo unde studiază. Sienna este însoțită de bunica ei, mama Andreei Antonescu, deși tatăl ei locuiește în apropiere. Fosta concurentă de la „America Express' spune că va respecta decizia fetiței sale dacă va dori să se mute definitiv în America.

„Mi-aș dori, înainte de orice, ca Sienna să fie fericită. Ca mamă, vreau să-i fiu aproape, să-i înțeleg trăirile, să găsească în mine cea mai bună prietenă căreia să-i poată cere sfaturi, așa că viitorul ei depinde foarte mult, înainte de toate, de doleanțele pe care le are. Dacă ea decide că e cel mai bine să trăiască în State, nu-mi rămâne decât să o susțin din toate punctele de vedere.'

Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu a făcut noi declarații despre despărțirea de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale. Cântăreața și-a asumat totul de la bun început.

La doar trei luni după ce au devenit părinți, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au decis să se despărtă. Relația lor a durat aproximativ doi ani, însă nu au mai fost pe aceeași lungime de undă.

„Bineînțeles că am crezut de fiecare dată în fiecare poveste pentru că altfel nu m-aș fi aventurat și nu aș fi ajuns în acest punct. A face un copil nu este egal cu a pleca într-o excursie sau a face planuri de o lună, două, trei cu omul respectiv. Bineînțeles că am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile, dar, în momentul în care realizezi că nu sunt soluții, cel puțin pe moment, nu ai alternative’, a declarat Andreea pentru ego.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete