Și-a pus o furculiță pe față, după care a trecut la treabă! Ce a urmat este incredibil

Și-a pus o furculiță pe față, după care a trecut la treabă! Ce a urmat este incredibil

furculita-pe-fata

Machiajul poate transforma radical orice persoană, mai ales dacă este realizat în mod corect și pune accent pe calitățile și trăsăturile frumoase ale feței. Așadar, orice femeie ar trebui să știe să se machieze singură, într-un mod original, dar care să se potrivească perfect cu forma chipului ei, pentru că astfel va scuti destul de mulți bani pe care altfel i-ar cheltui la saloanele de înfrumusețare.

În plus, pe lângă bani, va câștiga și timp, mai ales dacă se pricepe să se machieze și la ocaziile speciale. Așadar, nu trebuie să fii o specialistă în arta machiajului, ca să reușești să te machiezi singură, ci doar trebuie să urmezi câțiva pași simpli, iar rezultatul va fi unul spectaculos.

Îți prezentăm un truc genial pentru conturarea și definirea sprâncenelor pe care l-a descoperit o tânără. Ea s-a folosit de o furculiță pe care a pus-o pe față, după care, a început să se machieze. Ce a urmat este de-a dreptul incredibil și orice femeie ar trebui să știe acest truc. După ce a terminat treaba, sprâncenele ei arătau perfect.

Urmărește materialul video de mai jos și vei afla cum trebuie să procedezi!

Foto: Captură Youtube

Citește și:

Elimină punctele negre pe loc cu o periuță de dinți! Iată ce trebuie să faci

Cum să aplici în mod corect glitter-ul pentru un machiaj de seară reușit

Ce uleiuri și unturi pentru ten folosești iarna?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete