Și Celine Dion cântă la nunți….

După o perioadă în care Céline Dion și-a pus pe gânduri apropiații, colaboratorii și fanii din cauza faptului că a slăbit exagerat de mult, superstarul surprinde pe toată lumea cu o transformare majoră.

După doi ani de sobrietate și discreție „dictate' de moartea soțului ei,  René Angélil, Céline revine spectaculos la viață. O siluetă nouă, un stil vestimentar nou, extravagant, și un nou mod de înțelegere a vieții.

Diva în vârstă de 51 de ani a declarat recent, în cadrul unui interviu, că a început să trăiască pentru că acum știe că soțul ei nu mai suferă. Hotărâtă să vadă partea bună și frumoasă a vieții, Céline Dion a înțeles că e timpul să își șteargă lacrimile și să mergă mai departe, să se bucure de cei trei copii ai săi (băiatul cel mare în vârstă de 17 ani și gemenii în vârstă de 8 ani) și să înceapă un nou capitol. Spre surprinderea multora, vedeta poartă ținute colorate și foarte îndrăznețe.

Topurile transparente și accesoriile în trend au înlocuit articolele vestimentare „cuminți', potrivite unei văduve. Este evident că toate aceste schimbări pe care le-a făcut reprezintă pentru divă o terapie care pare să funcționeze, eliberând-o și redându-i încrederea în sine.

Mai mult decât atât, ea a devenit o fashionistă respectată mai repede decât ar fi putut crede cineva. Bineînțeles că lumea a început să clevetească pe seama ei, dar Céline Dion știe exact cum este gura lumii: „Niciodată nu vei putea să-i mulțumești pe toți. Permanent vor exista voci care vor spune «Ei bine, este exagerat. I se vede sutienul. Nu are sutien.» Nu vei putea satisface pe toată lumea. Dar important este să te simți tu bine în pielea ta', a spus diva.

Până la urmă nu a comis nicio infracțiune și bine face că are mereu pregătită o replică pentru detractorii săi.

Recent, diva a făcut o surpriză de proporții unui cuplu, făcându-și apariția în capela din Las Vegas în care avusese loc ceremonia lor de căsătorie. Astfel, cei doi miri, Jason și Kate, ambii specialiști ai forțelor aeriene din S.U.A., au dansat pentru prima dată în calitate de soți, sub ochii invitaților și ai ofițerului de stare civilă, pe acordurile unei piese interpretată live de Céline.

foto: Shutterstock

Citește și:

Profesia pentru care Gheorghe Turda se pregătea înainte să devină artist

Cum funcționează terapia cu îngeri la care apelează Rita Mureșan

Când este simfonia lalelelor 2019

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete