Profesia pentru care Gheorghe Turda se pregătea înainte să devină artist

Profesia pentru care Gheorghe Turda se pregătea înainte să devină artist

 

Nici prin gând nu îți trece pentru ce carieră se pregătea Gheorghe Turda înainte de a deveni artist. Profesia pe care artistul voia s-o îmbrățișeze era de… preot.

Amintiri din copilărie, de Gheorghe Turda. Așa s-ar descrie emisiunea de la Antena Stars în care a fost invitat îndrăgitul artist.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, Gheorghe Turda și-a amintit de perioada copilăriei.

“Am avut o copilărie foarte frumoasă. Primeam sarcini de la părinţii noştri. Să tăiem lemne, să facem curat în curte şi noi uitam de ele. Ne luam cu joaca şi primeam pedepse”, a povestit Gheorghe Turda la Antena Stars.

Profesia pentru care Gheorghe Turda se pregătea înainte să devină artist

Artistul a dezvăluit că se pregătea să dea la Teologie înainte de a intra la Conservator.

“Eu m-am pregătit în paralel şi pentru Teologie, dar Dumnezeu m-a ajutat şi am intrat din prima la Conservator, la Cluj. Nimic nu-i întâmplator. Cânt muzică religioasă şi acum şi am cântat la strană. Sunt foarte atras de momentul cununiei religioase pentru tineri”, a mărturisit Gheorghe Turda, la Star Matinal.

Scandalul de anul trecut în care au fost împlicați artistul și iubita lui, Nicoleta Voicu, a aruncat o umbră de îndoială asupra caracterului acestuia. Acuzat de neseriozitate și lipsă de asumare a relației de către partenera lui, Gheorghe Turda a replicat că nu poate trăi cu o femeie atât de geloasă cum este Nicoleta Voicu. Scandalul dintre cei doi a făcut deliciul presei de scandal anul trecut când cei doi se acuzau reciproc că își iau telefoanele chiar și la… toaletă.

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete