Și-au petrecut weekendul unul departe de celălalt și au fost criticați de fani. Replica Andreei Bănică a venit imediat: “Nu suntem sechestrați în căsnicie”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună încă din adolescență, au doi copii superbi împreună și chiar dacă anii au trecut, cei doi au găsit modalitatea perfectă pentru a menține aprinsă flacăra pasiunii, dar nu toată lumea vede această soluție cu ochi buni.

Chiar dacă relația lor durează de ani buni, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au o atitudine deschisă atunci când se raportează la familia lor. Astfel, dacă pentru alte persoane ar părea un lucru ieșit din comun, cei doi consideră că este cât se poate de normal să petreacă timp singuri.

Și-au petrecut weekendul unul departe de celălalt și au fost criticați de fani. Replica Andreei Bănică a venit imediat: “Nu suntem sechestrați în căsnicie”

În weekendul ce a trecut, Andreea Bănică a stat departe de soțul ei, plecat cu prietenii în Austria, iar pentru că fetița cuplului era și ea în excursie, vedeta a decis să meargă la munte cu mezinul familiei, Noah. Această despărțire a fost criticată de anumite persoane care au considerat că nu este o alegere inspirată ca partenerii să petreacă timp unul departe de celalalt.

Andreea Bănică a explicat pe contul ei de instagram cum aceste momente de “singurătate” reprezintă unul dintre secretele mariajului ei de lungă durată.

“Imagini și amintiri frumoase. Weekend-ul trecut familia s-a împrăștiat care pe unde. Lucian s-a dus cu gașca lui de băieți în Austria, Sofia a fost în excursie cu clasa, iar eu și Nouța ne-am dus la Azuga, să învețe băiatul să schieze. Parcă era un fulg pe pârtie, așa repede a prins mișcarea! Am fost foarte mândră de el să văd ce bine se descurcă și fericită că ii place. Am primit multe întrebări și comentarii că nu e normal, că de ce nu suntem toți patru într-un loc, dar eu una cred că „normalitatea ar trebui să mai depășească puțin barierele sociale. Da! Mi se pare ok ca Lucian să petreacă timp și cu prietenii lui, așa cum și eu fac cu prietenele mele. Nu suntem sechestrați în căsnicie, nu? Ca o relație să fie frumoasă și să nu intervină monotonia trebuie să mai respirăm și să avem ocazia să ni se facă dor de celălalt. Sofia e și ea la vârsta la care îi place și îi face bine să stea printre colegi, să socializeze, să își facă prieteni, să se dezvolte. Nu poate să stea numai după „fusta mamei. E domnișoară în toată regulă. Eu am petrecut cu Noah niște zile foarte frumoase, doar noi doi, ne-am apropiat, ne-am jucat, ne-am iubit. Toată familia happy, ne-am sunat, am știut unii de alții și ne-am distrat pe echipe.”, a scris Andreea Bănică pe instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică.

Foto: facebook

Citește și:

Sophie Turner este însărcinată! Actrița din Game of Thrones va deveni mamă pentru prima oară

Kate Middleton, superbă într-o ținută de inspirație militară. Rar o putem vedea așa!

A crezut că a suferit un avort spontan! „Sângeram în abundență și aveam și dureri'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete