A crezut că a suferit un avort spontan! „Sângeram în abundență și aveam și dureri”

Recent, într-o discuție extrem de personală cu avocata ei, Laura Wasser, în podcastul All’s Fair, citat de E! News, vedeta de reality show Kim Kardashian (39 de ani) a dezvăluit că, la începutul primei sale sarcini, a crezut că a suferit un avort spontan.

Kim a explicat cum, în momentul în care a decis că își dorește un copil, a renunțat la contraceptive și a mers la medic cu una dintre surorile ei, Khloe, pentru a-și face analizele de sânge. Așa a aflat că numărătoarea ovulelor ei era egală cu „gen nimic”, ceea ce a speriat-o.

„Planul era să îmi îngheț ovulele, pentru că toți doctorii mă sfătuiseră să o fac”, a mărturisit vedeta TV.

„Dar ce am aflat a fost că nu ar trebui să mergi la medic când iei contraceptive sau imediat după ce ai renunțat la ele.

Asta pentru că ele sunt menite să suprime ovulele. Deci trebuie să aștepți un timp pentru a te verifica.”

Ulterior, Kim a rămas însărcinată după doar o lună de la renunțarea la contraceptive. La vremea aceea, vedeta încă era legal căsătorită cu fostul jucător de baschet Kris Humphries (35 de ani).

A crezut că a suferit un avort spontan! „Sângeram în abundență și aveam și dureri”

Şi, deşi forma un cuplu cu rapperul Kanye West (42 de ani), actualul ei soț, deja de 7 luni, Kim spune că multe aspecte referitoare la viitorul ei erau neclare.

„Era totul nou pentru mine și eram speriată. Literalmente am crezut că am pierdut sarcina pentru că sângeram în abundență și aveam și dureri. Am mers apoi la medic, pentru dilatație și chiuretaj.”

La primul control, i s-a zis că bebelușului nu-i bate inima. „Oh, ai pierdut sarcina”, i-a spus doctorul.

S-a întors apoi în dimineața Zilei Recunoștinței, în 2012, iar bebelușului îi bătea inima! „Am sfârșit prin a o avea pe North, evident, dar am avut o sarcină extrem de dificilă.

Am avut preeclampsie, am născut cu șase săptămâni înaintea termenului. North avea un kg și 820 de grame.

Și am avut și o condiție numită placenta accreta, însemnând că placenta mi-a crescut în uter și s-a atașat de el.”

Kim a dezvăluit și cum medicul a trebuit să „îi taie placenta cu propriile mâini”, dar și cum asta „i-a lăsat o gaură” în uter. „Și mușchiul acela nu mai crește înapoi.”

A doua sarcină, și mai dificilă

„După ce am născut-o pe North, din fericire, am trecut prin procesul obținerii de embrioni.

Am încercat să rămân însărcinată timp de un an și jumătate, dar nu am reușit, așa că am folosit unul dintre embrioni pentru a-l avea pe Saint [fiul ei].

A doua sarcină a fost chiar mai dificilă, doctorii sfătuind-o, în cazul altor viitori copii, să apeleze la o mamă-surogat.

Astfel, Kim și Kanye i-au binevenit pe ceilalți doi copii ai lor, fiica Chicago și fiul Psalm, prin intermediul unei mame-surogat.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiul celebrului supermodel Cindy Crawford și-a tatuat fața! Presley Gerber spune că nu-și regretă decizia

Este însărcinată, dar a purtat cea mai sexy rochie la petrecerea de după decernarea premiilor Oscar. Ce vedetă a lăsat totul la vedere?

Nicki Minaj mai are 9 kg de dat jos până la greutatea pe care și-o dorește. Cum s-a convins să țină dietă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete