Shannen Doherty, veste tulburătoare înainte de a avea o operație pe creier

Shannen Doherty susține că a aflat o veste tulburătoare chiar înainte de a fi operată pentru a i se extirpa o tumoare pe creier.

În timpul primului episod al podcastului său “Let’s Be Clear”, femeia în vârstă de 52 de ani a amintit cum a trebuit să facă față divorțului de Kurt Iswarienko, în timp ce se lupta în același timp cu un cancer în stadiul patru la începutul anului 2023.

“M-am dus în acel cabinet dimineața devreme și am intrat după ce am aflat că mariajul meu era practic terminat, că soțul meu avea o aventură de doi ani”, a susținut Shannen Doherty, scrie Page Six.

Deși actrița recunoaște că Iswarienko “a vrut” să fie acolo pentru ea, ea a decis în cele din urmă că “nu putea intra în acea operație cu el acolo”.

“M-am simțit atât de trădată”, a spus vedeta din “Beverly Hills, 90210”. “La sfârșitul zilei, m-am simțit incredibil de neiubită de cineva cu care am fost împreună timp de 14 ani, de cineva pe care l-am iubit din toată inima.”

În timp ce actrița din “Heathers” era “pietrificată” să intre în operație, din fericire i-a avut alături pe mama, fratele și cel mai bun prieten al ei, Chris, în absența lui Iswarienko.

Deși intervenția chirurgicală a fost un succes, ea a trebuit totuși să fie supusă mai multor radiații după aceea și continuă să lupte cu boala debilitantă.

“Să trebuiască să treci prin toate astea în timp ce încerci să îți dai seama dacă vei divorța și să încerci să ajungi la adevărul despre asta”, a adăugat Shannen Doherty.

În timp ce Shannen Doherty și Kurt Iswarienko s-au despărțit în ianuarie, în aceeași lună cu operația ei, actrița nu a depus cererea de divorț de fotograf până în aprilie.

În ciuda presupusei infidelități a lui Iswarienko, actrița spune că i-a fost foarte greu să se despartă de căsnicia lor.

“Eram atât de confuză și luam și steroizi și o mulțime de chestii de la operația pe creier pentru că nu voiau să mi se umfle creierul”, a spus ea. “Și, sincer, este încă foarte greu. Da, am luat decizia de a cere divorțul, dar am o mulțime de amintiri cu această persoană.”

Cu toate acestea, în această perioadă a devenit “obsedată” de a descoperi fiecare detaliu al presupusei trădări a soțului ei de atunci “prin conversații, așteptând ca cineva să fie sincer cu mine”.

“Dacă împarți 14 ani împreună și ai înșelat-o, nu merită acea persoană adevărul absolut, indiferent cât de mult o doare? Ascultă, am înțeles. S-ar putea să plâng și să mă enervez și s-ar putea să fie foarte nasol să aud asta, dar am nevoie să o aud pentru că am nevoie de o încheiere și așa îmi obțin încheierea”, a spus ea, mai scrie sursa citată anterior.

Shannen Doherty susține că „a vorbit cu iubita” soțului ei, însă nu a dezvăluit identitatea presupusei femei.

Actrița a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân în 2015, dar a anunțat că a intrat în remisie doi ani mai târziu. Cu toate acestea, cancerul ei a revenit în 2019 și a progresat la stadiul 4, răspândindu-se la creier.

Înainte de idila cu Iswarienko, actrița a fost căsătorită cu Ashley Hamilton între 1993 și 1994 și cu Rick Salomon între 2002 și 2003, ceea ce a făcut ca despărțirea de fotograf să fie și mai dificilă.

“A fost jenant, a spus ea în cadrul podcastului. “Sunt îngrozită că nu pot să țin o relație unită”.

“Am eșuat de trei ori la căsătorie, dar încă mai cred în dragoste”, a continuat ea.

Cu toate acestea, deși și-a asumat “responsabilitatea pentru unele dintre problemele” din căsnicia ei cu Iswarienko, ea a precizat că despărțirea lor este “din vina lui”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete