Bruce Willis, decizie luată de întreaga familie după diagnosticul de demență

Familia lui Bruce Willis îl ține aproape pe acesta în timp ce se luptă cu demența.

Actorul din “Die Hard” și-a petrecut zilele alături de soția sa, Emma Heming, de fosta soție Demi Moore și de cei cinci copii ai lor.

“Odată ce Bruce a fost diagnosticat, toată lumea s-a unit pentru a-i păstra memoria familiei intactă. Sunt toți acolo tot timpul. Această experiență a apropiat și mai mult întreaga familie. Nimeni nu știe cât timp i-a mai rămas lui Bruce, așa că profită de fiecare clipă pe care o au alături de el”, a declarat recent o sursă din interior pentru Us Weekly, scrie Page Six.

Aceeași sursă a mai precizat că totul „se învârte în jurul” lui Bruce Willis, deoarece acesta a avut „mult mai multe zile proaste decât bune” în ultimele luni.

O altă sursă a adăugat că cel care a câștigat de patru ori Globul de Aur “este îngrijit non-stop, dar cel puțin un membru al familiei este mereu cu el”.

Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, a petrecut timp și cu nepoata sa, Louetta, pe care fiica sa Rumer a născut-o în aprilie.

“Rumer vrea să se asigure că Louetta îl cunoaște pe Bruce”, a declarat sursa. “Ea vrea ca el să se implice activ în viața lui Louetta. Este o legătură foarte specială”.

Bruce Willis le are pe fiicele Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani, cu Moore, 61 de ani, cu care a fost căsătorit din 1987 până în 2000.

De asemenea, vedeta din “Pulp Fiction” împarte cu Heming, în vârstă de 45 de ani, fiicele Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9 ani.

Actorul și modelul s-au căsătorit în martie 2009 și și-au reînnoit jurămintele la cea de-a zecea aniversare, chiar înainte de apariția problemelor de sănătate ale lui Bruce Willis.

Familia sa a anunțat în martie 2022 că a fost diagnosticat cu afazie și că se va “retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el”.

Boala poate afecta vorbirea, abilitățile de înțelegere și capacitatea de a scrie a unei persoane, conform Clinicii Mayo, mai scrie sursa citată anterior. Apoi, în februarie 2023, familia a dezvăluit că starea lui s-a înrăutățit cu diagnosticul „crud” de demență.

De atunci, pentru fiecare sărbătoare, starul din “Assassin” s-a adunat cu fiicele sale, soția și Moore pentru a se bucura de timpul petrecut împreună.

Cel mai recent, Bruce Willis a sărbătorit Ziua Recunoștinței cu întreaga sa familie și a fost văzut radiind într-o fotografie de grup sinceră postată pe Instagramul lui Heming.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete