Shannen Doherty, care are cancer în stadiul 4, divorțează de Kurt Iswarienko după 11 ani de căsnicie. În ce stare e actrița

Shannen Doherty divorțează de Kurt Iswarienko. După mai bine de 11 ani petrecuți împreună, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, chiar dacă actrița suferă de cancer în stadiul 4.

De curând, Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a depus cererea de divorț de Iswarienko după 11 ani de căsnicie. „Divorțul este ultimul lucru pe care și-l dorea Shannen”, a declarat pentru People reprezentantul actriței, Leslie Sloane, într-o declarație.

Shannen Doherty, care are cancer în stadiul 4, divorțeazăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Din păcate, ea a simțit că nu i-a mai rămas altă opțiune”. Sloane susține, de asemenea, că agentul lui Iswarienko a fost “intim implicat” în divorțul lor. Se pare că soțul lui Shannen i-ar fi fost infidel și ar fi avut o idilă cu Collier Grimm, agentul lui. „Puteți contacta agentul lui Kurt, Collier Grimm de la PICTUREKID, deoarece ea este intim implicată', a spus Sloane.

Potrivit sursei citate, cuplul s-a despărțit în ianuarie și a invocat „diferențe ireconciliabile' ca motiv al divorțului. Shannen Doherty solicită pensie alimentară, chiar dacă ei doi nu au niciun copil împreună.

Cu câteva ore înainte de a se afla vestea depunerii cererii de divorț, Doherty a transmis un mesaj enigmatic pe Instagram. „Singurele persoane care merită să fie în viața ta sunt cele care te tratează cu dragoste, bunătate și respect total”, scria ea în mesaj.

Shannen Doherty și Iswarienko s-au căsătorit în octombrie 2011. Actrița a fost căsătorită anterior cu Ashley Hamilton, între 1993 și 1994, și cu Rick Salomon, între 2002 și 2003. Cu un an înainte de nunta cu Iswarienko, Doherty a declarat pentru revista People că își ia în serios cea de-a treia căsătorie. „Căsătoria pentru mine este un angajament atât de gigantic încât nu este ceva în care aș mai intra cu ușurință”, a spus ea la vremea respectivă. „Mi-am învățat lecția'.

Cum se simte și cum arată acum Shannen Doherty, care are cancer în stadiul 4

Anunțul divorțului vine la o lună după ce Doherty le-a spus fanilor că „se simte foarte bine'. Actrița și-a petrecut ultimii ani urmând diverse tratamente pentru cancerul de sân în stadiul 4. Ea a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015. Ea a intrat în remisie doi ani mai târziu, dar a dezvăluit în 2020 că cancerul ei a revenit în stadiul 4.

Imagini recente cu Shannen DohertySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Simt că am o responsabilitate în viața mea mai mult publică, pe care o separ de viața mea de actriță… să vorbesc despre cancer și poate să educ oamenii mai mult și să le spun că oamenii cu stadiul 4 sunt foarte vii și foarte activi”, a declarat ea la un moment dat, după ce a decis să vorbească public despre toate problemele de sănătate cu care se confruntă.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete