Shakira, dezvăluiri neașteptate după ce l-a uimit pe Gerard Pique: „Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați”

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație, iar fostul fotbalist are deja o altă relație. Cântăreața a vorbit într-un interviu despre despărțirea de tatăl copiilor ei.

Recent, Shakira a lansat două melodii în care îl umilește pe fostul ei partener. Gerard Pique a înșelat-o pe artistă cu Clara Chia Marti, o studentă în vârstă de 23 de ani din Barcelona. În urma despărțirii de fostul fotbalist, Shakira a suferit enorm și a recunoscut că a fost rănită. În interviul pe care l-a acordat jurnalistului mexican Enrique Acevedo, de la Televisa, ea a făcut dezvăluiri mult așteptate de fani.

„În melodiile mele, mereu am simțit că am datoria să-mi folosesc vocea și să le-o împrumut celor care nu pot vorbi. Am realizat că femeile sunt într-un moment-cheie pentru societate, într-un punct în care sprijinul pe care îl obținem una de la cealaltă este foarte relevant. Așa cum spunea Madeleine Albright, «există un loc în Iad pentru toate femeile care nu se sprijină între ele»', a spus Shakira, citată de Marca.

De asemenea, ea a vorbit și despre melodia cu Bizarrap în care îl umilește pe Gerard Pique. Shakira a mărturisit că unul dintre băieții săi au îndemnat-o să facă această colaborare.

„Fiul meu mi-a zis: «Mami, trebuie să faci ceva cu Bizarrap, este un zeu în muzica din Argentina!» Sunt chiar în mijlocul unei dezbateri din cauza acestei melodii. Fiul meu mi-a făcut cunoscută muzica lui Bizarrap. (…) Am invocat faptul că o femeie are nevoie de un bărbat pentru a se simți împlinită, pentru a forma o familie. Și eu am avut acest vis, de a avea o familie, unde copiii să aibă un tată și o mamă sub același acoperiș. Nu toate visurile în viață ți se împlinesc, dar viața te recompensează cumva și cred că pentru mine a făcut chiar mai mult de atât, având acești doi copii minunați, care mă umplu de dragoste în fiecare zi. Am descoperit și că teoria conform căreia o femeie are nevoie de un bărbat este falsă', a mai afirmat Shakira.

Shakira’s hips don’t lie as she wins TikTok dance challengeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cântăreața a mărturisit că se simte foarte bine singură și tot ce vrea este să își crească cei doi copii. Ea a trecut peste dezamăgirea provocată de Gerard Pique și se simte o femeie foarte puternică.

„Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați, trebuie să recunosc. Am fost îndrăgostită de dragoste și cred că acum am reușit să înțeleg povestea dintr-o altă perspectivă. Azi, mă simt împlinită și singură și cred că atunci când o femeie înfruntă greutățile vieții, devine mai puternică. Iese mai puternică, pentru că își cunoaște slăbiciunile, își acceptă vulnerabilitățile, spune ceea ce simte, durerea, pentru că se spune că opusul depresiei este exprimarea. Am ajuns să mă simt împlinită și singură, ceea ce nu credeam vreodată că se va întâmpla.

„Simt că trebuie să fiu mai mai puternică decât o leoaică'

Simt că depind de mine și că am doi copii care se bazează pe mine. Simt că trebuie să fiu mai puternică decât o leoaică, dar puterea trebuie să fie rezultatul unei suferințe, al acceptării ei, al tolerării frustrării, al acceptării că există lucruri pe care celălalt nu și le mai dorește. Că există visuri care se rup, ca trebuie să iei bucățile de puzzle de pe jos și să te reconstruiești'.

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete