Anunțul făcut de Ștefan Bănică jr. după ce și-a anulat concertul: „Îmi pare tare rău să mă aflu în situația…”

Ieri seară, 28 februarie, Ștefan Bănică jr. avea să susțină un concert în București, la Berăria H. Înainte cu câteva ore de spectacol, cântărețul a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate și că se vede nevoit să reprogrameze concertul pentru data de 28 martie.

„Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară la Berăria H din București, concert programat din decembrie anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută, care mi-a afectat corzile vocale', a transmis Ștefan Bănică pe rețelele de socializare.

Artistul și-a cerut scuze și își așteaptă fanii la spectacol pe data de 28 martie. „Îmi cer scuze oamenilor care au cumpărat bilete să mă vadă, sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat pe 28 martie, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea pentru data de 28 martie', a menționat Bănica.

stefan-banica-concert-anulat-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, Ștefan Bănică jr. va mai susțien un alt mare concert, la Sala Radio din București, pe 12 martie.

Cifre amețitoare! Cât câștigă Ștefan Bănică Jr. la un concert obișnuit?

Unul dintre cei mai bine plătiți artiști de la noi din țară este Ștefan Bănică Jr. Acesta ar lua la un concert obișnuit aproximativ 10.000 de euro, potrivit acasatv.perfecte.mdm. Pandemia de coronvirus a schimbat complet viața tuturor. Mai mult de atât, industria de evenimente și concerte din România a avut foarte mult de pierdut. Marile festivaluri și concerte au fost anulate și aceeași soartă o au și celebrele spectacole de Crăciun susținute de Ștefan Bănică Jr.

În anii trecuți, artistul vindea biletele în câteva zile. În 18 ani de concerte, acesta a avut 71 de spectacole de acest fel, iar în 2014, cântărețul ar fi încasat din concertele de Crăciun 1.218.000 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete