Setul antirid Anew Reversalist de la Avon

Setul antirid Anew Reversalist de la Avon

Produsele Reversalist au la baza tehnologia Activinol, inspirata de descoperirea Activinului, una dintre principalele molecule reparatoare din corp. Formulele extraordinare ale produselor Reversalist stimuleaza producerea de Activin pentru a intensifi ca procesul de reparare a pielii si a recrea o piele proaspata, ca noua.

Linia de produse Reversalist este creata pentru femeile de peste 35 de ani a caror piele are nevoie de regenerare intensa. Folosind aceste produse, vei observa o reducere a ridurilor si a pigmentarilor.

Crema de noapte antirid Anew Reversalist (50 ml) reduce aspectul ridurilor si al depigmentarilor, stimuleaza procesul de reparare a pielii. Se aplica seara pe fata si pe gat dupa curatare, cu miscari circulare, evitand zona pleoapelor.

Serul antirid Anew Reversalist (30ml) reduce aparitia semnelor specifice maturizarii pielii si stimuleaza procesul de reparare a pielii. Se aplica pe fata si pe gat in fi ecare dimineata si seara, dupa curatare, cu miscari circulare. Continuati cu un produs hidratant din gama Anew.

Pretul standard al setului 190 lei
Oferta promotionala in perioada 12 noiembrie – 2 decembrie 2009: 120 lei
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Noutati