Michael Schumacher va fi subiectul unui documentar – Imagini și declarații despre fostul pilot de Formula 1

Michael Schumacher va fi subiectul unui film documentar

Michael Schumacher va fi subiectul unui film documentar

Michael Schumacher va fi subiectul unui film documentar care se va lansa în decembrie 2019. Imagini și declarații despre fostul pilot de Formula 1.

Fostul pilot de Formula 1 va fi vedeta unui film documentar despre propria viață. Filmul documentar se va numi “Schumacher” și urmează să fie lansat în luna decembrie a acestui an.

La mai bine de 5 ani de la teribilul accident petrecut la schi, în decembrie 2013, familia lui Schumacher a acceptat să acorde interviuri și să apară în filmul documentar.

Michael Schumacher va fi subiectul unui documentar

Trailer-ul documentarului va apărea la Festivalul Internațional de Film de la Cannes care se va desfășura în perioada 14-25 mai și a fost produs de Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons.

“Este un an important pentru Michael Schumacher. În ianuarie a împlinit 50 de ani, iar în noiembrie va aniversa 25 de ani de la primul titlu câștigat în Formula 1. Suntem încântați de faptul că familia și managerul său au acceptat să colaboreze cu noi”, a afirmat unul dintre producători, potrivit motorsport.com.

În luna decembrie a anului trecut, pentru prima dată, la cinci ani de la accidentul de schi din Alpii Francezi, Corinna a făcut dezvăluiri despre starea soțului ei.
Într-o scrisoare, Corinna a afirmat că soțul ei este un “luptător” și “nu va renunța”.

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit o traumă serioasă la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel, din Alpii francezi.

Atunci Michael Schumacher a fost la un pas șă își piardă viața, iar medicii l-au operat pe creier și au decis să îi protejeze activitatea creierului printr-o comă indusă.

Un an mai târziu, fostul pilot de Formula 1 a fost scos din coma indusă, iar de atunci starea lui de sănătate este în continuare una delicată.

 

Foto:hepta.ro

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete