Șerban Copoț a postat prima poză cu noul membru al familiei!

Șerban și soția lui

Șerban Copoț are trei copii pe Tedi, pe Alexandru și pe micuța care s-a născut acum câteva zile. Fericirea lui este colosală, iar „Hienă' s-a îmblânzit o dată cu venirea pe lume a fetiței.

Micuța este deja vedetă pentru că tatăl său a postat pe Instagram o poză cu unul dintre băieți ținând-o în brațe, iar aceasta a atras admirația fanilor. Șerban și soția sa au făcut publică sarcina cu puține luni înainte ca fetița să se nască.

Ulterior, el și-a ținut la curent fanii cu evoluția sarcinii și a anunțat pe rețelele de socializare când frumoasa lui soție a născut.

„Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele', a scris fostul membru al trupei Animal X.

Prezentatorul emisiunii TV „IUmor' se poate declara un bărbat împlinit și fericit alături de familia lui frumoasă și numeroasă. Urmăritorii săi au așteptat curioși o nouă poză în care să apară și mezina familiei Copoț.

Cand eşti la muncă şi primeşti o poza aşa… 🤗🤗🍭🤗 frate şi soră 🤗😊🤗 zi frumoasă, dragilor! , a scris Șerban în dreptul pozei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete