Selly a spus că el cheltuie între 10.000 și 20.000 de euro pe lună, iar Mircea Badea a reacționat: „Spune că e un om cumpătat”

Selly a stârnit reacții după ce a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D că el cheltuie lunar între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. Mircea Badea a făcut declarații la Antena 3.

La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România. În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.

Invitat la Denise Rifai, el a vorbit despre cheltuielile lunare pe care le are. „Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat. Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede.

„Am o viață destul de plictisitoare, dacă cineva ar fi să urmărească ce fac într-o zi'

De fiecare dată, dacă eu mă gândesc oare câți bani am cheltuit luna trecută, am un răspuns mai mic decât atunci când verific efectiv extrasul de cont, pentru că cheltuielile se adună foarte ușor, dar încerc să fiu cât de cumpătat posibil. Cheltui bani pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină.

Am o viață destul de plictisitoare, dacă cineva ar fi să urmărească ce fac într-o zi, nu s-ar gândi că aș cheltui sume atât de mari de bani. Într-o zi obișnuită din viața mea mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara, mănânc la restaurant o dată sau de două ori, vin acasă și mă culc. Așa arată o zi obișnuită din viața mea. Am puține vacanțe pe an, însă iată că costurile astea se adună', a declarat Selly, în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D, potrivit WOWbiz.ro.

selly-avere-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Auzind acestea, Mircea Badea a reacționat, în emisiunea „În Gura Presei', de la Antena 3. „Spune că este un om cumpătat. Corect. Ăștia mai predispuși la excese… cheltuiesc alte sume… Altfel, oamenii cumpătați cheltuiesc între 10.000 și 20.000 de euro', a declarat Mircea Badea.

„Dar cât mănâncă? Dar cât plătește chirie? Vă dați seama că dacă n-ar fi cumpătat ar cheltui 100.000 de euro lunar', a mai spus prezentatorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete