Șefii de la Kanal D au decis cine o înlocuiește pe Ilinca Obădescu la pupitrul știrilor. Prezentatoarea și-a dat demisia

Șefii de la Kanal D au decis cine este vedeta care o înlocuiește pe Ilinca Obădescu la pupitrul știrilor. Prezentatoarea TV a decis să își de demisia.

Începând de saptămâna viitoare, Cristina Dorobanţu se va afla la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00, de luni până vineri, aceasta urmând să le aducă telespectatorilor cele mai relevante informaţii ale zilei din timpul saptamanii, de la orele pranzului.

În weekend, Ştirile Kanal D, atât cele de la ora 12:00, cât si cele de la ora 18:00, vor fi prezentate de Silvia Ioniţă. Până în prezent, la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00 de sâmbătă şi duminică se afla Cristina Dorobanţu.

Cristina DorobantuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Grupajele informative ale Kanal D le aduc in continuare telespectatorilor cele mai importante informatii de pe agenda publică, prin intermediul Ştirilor de la ora 09:00, prezentate în fiecare zi, de luni pana vineri, de Simona Pătruleasa, al Ştirilor de la ora 19:00, prezentate de Christian Sabbagh, de luni până vineri, şi al grupajelor informative Kanal D de weekend, oferite telespectatorilor de Silvia Ionita, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12:00 şi de la 18:00.

Ştirile Kanal D rămân un reper al informaţiilor relevante de pe agenda zilei, cu o echipă de profesionişti, atât în faţa cât şi în spatele camerelor de filmat, animaţi de misiunea de informa corect un public eterogen, tot mai exigent. 

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023

Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete