Amalia Năstase vrea să slăbească 20 de kilograme într-o lună – La ce dietă apelează vedeta

amalia nastase s-a ingrasat - dieta

amalia nastase s-a ingrasat - dieta

După ce-a devenit a treia oară mamă, Amaliei Năstase i-a fost greu să revină la silueta de odinioară. Amalia Năstase vrea să slăbească 20 de kilograme într-o lună. La ce dietă apelează vedeta.

Amalia Năstase a născut în toamna lui 2015 un băieţel din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu. În timpul sarcinii, vedeta a luat aproximativ 30 de kilograme în plus.

Deranjată de criticile legate de silueta sa, Amalia Năstase s-a pus pe slăbit.

În cei patru ani, Amalia Năstase s-a simțit tot timpul “un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal” și a venit momentul să schimbe asta.

Amalia Năstase vrea să slăbească 20 de kilograme într-o lună – La ce dietă apelează vedeta

Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, Amalia a explicat clar cum a ajuns să ducă o luptă cu kilogramele în ultimii ani și care este metoda care o va ajuta să slăbească.

“Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină și metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe niște pietre de moară. Bineînțeles că am încercat diverse diete și modalități de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereușită, foamea venită din frustrare era și mai mare.

Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că aia e, vârsta, nu aveți ce să faceți ca să fiți ca înainte', fie că operația de tăiere a stomacului ar fi singura soluție. Am exclus vehement o intervenție foarte la modă în ultimul timp despre care am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă.

Iar resemnarea nu a fost niciodată pentru mine o opțiune. Așa că azi am hotărât, cu ajutorul unor oameni care au la activ schimbarea a sute de vieți, să încerc să schimb ce alții consideră că nu se poate schimba. În acești patru ani m-am simțit tot timpul un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal și a venit momentul să schimb asta.

Împreună cu prietenii mei de la Cronos Med și cu ajutorul medicului Ruxandra Pleșea și doctorului Giuseppe Castaldo, creatorul dietei oloproteice, voi începe regimul de 21 de zile în care voi renunța complet la carbohidrați și în care voi avea grijă, cu diverse tratamente corporale, să mențin tonicitatea pielii, prima care suferă atunci când pierdem în greutate.

Am ales să fac publică această încercare pentru că știu foarte multe femei care au trecut de 40 de ani și cărora li se spune că ar trebui să își ia adio de la corpul lor de la 30 de ani, pentru că nu-l vor mai avea niciodată. Eu aș vrea să reușesc să dovedesc contrariul, să reușesc să arăt mai bine că acum 10 ani. Ce spuneți? Credeți că voi reuși? Vă voi ține la curent cu evoluția mea și sper să dau și altora încrederea că se poate”, a scris Amalia Năstase pe Facebook.

 

Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar…

Publicată de Amalia Nastase pe Vineri, 8 martie 2019

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete