Secretele pe care nu știai despre Delia: „Am scris multe piese într-un soi de terapie”

Secretele pe care nu știai despre Delia: „Am scris multe piese într-un soi de terapie”

Toată lumea o cunoaște pe Delia Matache, pentru că este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi. Multe dintre versurile compuse de ea și fredonate în ultimii ani de o mulțime de români au fost inspirate din experiențe cât se poate de personale, după cum chiar jurata „X Factor' povestește.

Artista a mărturisit că melodiile sale devenite hituri au luat naștere printr-un ritual în care se regăsesc, invariabil, aceleași elemente.

„Muzica este terapie, e o vindecare. Eu am scris multe piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie și un pian', a explicat Delia Matache.

Secretele pe care nu știai despre Delia

Într-un astfel de moment creativ, au apărut melodii devenite celebre, precum 'Verde împărat' sau 'Cine m-a făcut om mare' și, după cum spune Delia, multe dintre ele au ieșit la iveală dintr-o suflare.

„În momentul în care îmi vine inspirația, îmi ia cam o oră să pun totul într-o formă, apoi totul ține de detalii!', a mai povestit artista.

Cât despre versuri, unele au o semnificație aparte pentru artistă.

„Au ieșit la iveală multe lucruri pe care le-am simțit de-a lungul vieții, mai ales de-a lungul copilăriei. E foarte plăcut să stai să scotocești prin sertarele cu amintiri și să pui pe hârtie niște lucruri nespuse atunci când erai mic și nu te băga nimeni în seamă', a mai spus Delia, care în curând va lansa și videoclipul piesei „Verde împărat'.

Citește și:

Delia, apariția care a uiluit tot Internetul! Imagini incendiare cu artista

Delia, schimbare radicală de look! Artista a renunțat la părul lung

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete