Secretele juraților de la Bravo ai Stil: cel mai mare regret al Ralucăi Bădulescu

Ai zice că în copilărie Raluca Bădulescu s-a jucat în spatele blocului cu fetițele de la scara cealaltă? O vezi recunoscând cu smerenie pierderea implacabilă a timpului pe care ar fi vrut să-l petreacă cu fiul ei? Și totuși…

Ce înseamna pentru tine ACASĂ?
Voi folosi o frază clișeică, dar este foarte adevărată: pentru mine Acasă este acolo unde este familia mea, unde sunt copilul, părinții și soțul meu. Sunt, însă, fericită, pentru că Acasă este, în cazul meu, și Kanal D, unde suntem tot ca o familie.

Dacă ți s-ar putea îndeplini 3 dorințe pe loc, care ar fi acelea?
Toate dorințele mele sunt legate de fiul meu. Îmi doresc să fie sănătos, să aibă noroc și să i se îndeplinească lui toate visurile. Restul lucrurilor materiale le rezolvăm noi.

Cel mai mare regret at tău este…
…că nu am făcut această operație, gastric sleeve, mult mai devreme. Mi-a schimbat viața în bine din punct de vedere al sănătății. Aș fi vrut să prind mai mult din copilăria lui Alex. Când era foarte mic și puteam să facem multe lucruri împreună, să ne jucăm, să alergăm prin parc aveam probleme cu greutatea și nu eram într-o formă fizică foarte bună.

Nu mănânci niciodată…
Mănânc puțin și des. Această operație mi-a ordonat felul de a mânca. Dar mănânc tot ce îmi place, este adevărat că foarte puțin, mai mult gust, dar nu îmi refuz nicio bucurie.

Cea mai pregnantă amintire din copilărie?
Vacanțele împreună cu părinții și sora mea. Mergeam la mare, la munte în fiecare vară, erau alte vremuri. Copilăria mea a fost în perioada comunistă dar am amintiri foarte frumoase, jocul din spatele blocului, plimbările în parcuri cu părinții. Toate amintirile mele sunt legate de familie, am avut o copilărie fericită și senină.

Ce carte ai pe noptieră?
Tara Westover – Invățare. Memorii', este o autobiografie foarte interesantă despre puterea de a te autodepăși, despre viață, greutăți dar și oportunități.

Unde visezi să pleci în concediu anul viitor?
Întotdeauna visez la același loc în care merg în fiecare an, Ibiza. De 14 ani, de când m-am căsătorit cu Florin, mergem în același loc și stăm chiar și la același hotel. Este o tradiție.

Ce te sperie?
Mă sperie boala, neputința de a ne apăra de nenorocirile pe care le cauzează bolile.

Ce melodie asculți zilele acestea?
Ascult Queen în fiecare zi. Nu este un secret că sunt o fană înrăită a lui Freddy Mercury. Mă bucur că a trecut isteria produsă de film când toată lumea asculta Freddy Mercury. El este doar al meu, vreau să îl ascult numai eu. O melodie pe care o am pe repet este I was born to love you', mai ales dacă sunt într-o dispoziție fantastică. Dacă sunt mai melancolică ascult Time waits for no one'.

Ai ținut vreodată o dietă care a funcționat?
Am ținut foarte multe diete de-a lungul timpului și toate funcționează atâta timp cât le ții. În momentul în care ai pus punct și ai o viață cât de cât normală, la mine kilogramele au dorit să vină înapoi. Viața trebuie să însemne un stil de viață echilibrat. Am ajuns la această înțelepciune după o viață întreagă de diete.

Foto: 123rf

Citeste și:

Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la restaurant? Lumea a fost foarte mirată de gesturile lor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete