Schimb dur de replici în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV: „Nu pricep lipsa de bun simț”

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat ieri în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Sportivul a povestit despre întreaga lui experiență la „Survivor România'. În platou a fost și Cristi Mitrea, care a avut un schimb de replici dur cu fostul Faimos.

Cătălin Zmărăndescu a intrat în multe conflicte pe timpul celor 10 săptămâni petrecute la „Survivor'. „La Măruță', el a vorbit și despre CRBL, colegul de echipă.

„I-am promis lui CRBL când a plecat, i-am zis că o să tragem pentru imunitate. Când te bați pe imunitate și vezi că intră pe traseu și nu se focusează să aducă puncte…

Probabil la un moment dat am zis să nu mai arunce ca niște fetițe. Nici nu am zis-o la modul rău sau să supăr pe cineva. Singurul care a sărit în sus a fost Marian. În momentul a zis că îl jignesc m-a luat capul, i-am zis: ‘Bă, cum te jignesc? nu te-am înjurat nici de mamă, nici de tată. A încercat să creeze o tensiune.', a spus Zmărăndescu la Pro TV.

Cristian Mitrea, care de-a lungul timpului a mai criticat gesturile pe care Cătălin Zmărăndescu le-a făcut la Survivor România, a sărit imediat în apărarea lui Marian Drăgulescu, scrie fanatik.ro. „Nu se aștepta nimeni să ajungi să înjuri ca să fie considerată o jignire, consideri tonul ca pe o jignire, nu trebuie să ajungi la înjurături.', i-a răspuns Cristian Mitrea.

„Poți să te duci și tu în echipa de fetițe dacă te deranjează lucrul ăsta.', a spus Cătălin Zmărăndescu, iar replica imediat a venit de la Cristian Mitrea.

„Eu nu pricep lipsa de bun simț, dacă mă iei așa.', a încheiat el.

Cătălin Măruță a intervenit, într-un final, între cei doi când replicile au fost mai acide și a încercat să-i liniștească: „Eu vreau să fiu Domnul Dan (n.r. prezentatorul Survivor) între cei doi'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete