Jada Pinkett Smith rupe tăcerea după palma de la Oscar

Jada Pinkett Smith a spus că a venit momentul vindecării. Actrița a vorbit indirect fanilor ei de pe Instagram după gestul infam al soțului ei la Oscar.

Will Smith și-a cerut scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la premiile Oscar pentru o glumă pe care acesta spus-o despre Jada. Jada a postat pe Instagram un meme pe care scria: „A sosit timpul pentru vindecare și sunt aici pentru asta'.

Postarea simplă nu a abordat direct incidentul de duminică seara, deși se pare că la asta se referă ea.

Imediat după gestul său, Will și-a cerut scuze după ce a luat cu asalt scena de la Premiile Academiei și l-a pălmuit pe comedianul Chris Rock. Chris făcuse o glumă despre părul Jadei, spunându-i că este încântat să o vadă în GI Jane, făcând referire la felul în care Demi Moore și-a ras capul pentru acest rol.

Ca de fiecare dată, părerile au fost împărțite: unii l-au lăudat pe Will, motivând că are dreptate să-i apere onoarea soției, în timp ce alții au spus că nu ar fi trebuit să recurgă la violență, iar unii chiar au cerut ca premiul OSCAR să-i fie luat.

La doar câteva momente după palmă, Will a revenit pe scenă pentru a-și ridica râvnita statuetă obținută pentru cel mai bun actor din Regele Richard și și-a cerut scuze Academiei și colegilor săi nominalizați.

După Ceremonie Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris, spunând: „Violența în toate formele ei este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine de suportat și am reacționat emoțional. Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat și am greșit. Sunt jenat și acțiunile mele nu au indicat bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății.'

El a adăugat: „Aș dori, de asemenea, să-mi cer scuze Academiei, producătorilor, tuturor participanților și tuturor celor care mă urmăresc din întreaga lume.

„Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele. Regret profund că gestul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie de altfel superbă pentru noi toți.”

Foto> Hepta

Citeste și:

Cât de mare este averea lui Will Smith, câștigătorul Premiului Oscar pentru „Cel mai bun actor'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete