Scene reale de sex din filme celebre: top 5

Nu-i ușor să joci în filme! Asta ți-o poate spune orice actor… dar când scenele depășesc limita convenției actoricești, bariera dintre realitate și ficțiune se rupe în mii de bucăți. Se spune că actorii ar face aproape orice ca să devină credibili în timp ce joacă în filme. Mulți refuză cascadorii profesioniști și se antrenează ore istovitoare la sală ca să intre mai bine în pielea personajului. Alții se îngrașă, se tund la chelie, nu refuză experiențele traumatizante cum ar fi internarea în spitale sau locuitul în ghetouri lângă persoanele fără adăpost. Doar ca să înțeleagă mai bine resorturile din mintea personajelor pe care le joacă.

Când vine vorba de sex, lucrurile au evoluat mult de-a lungul anilor. În anii 80, pentru scenele de sex, chiar și cele doar intuite, se foloseau dubluri ale actorilor. Pudoarea actorilor era proverbială… Asta până în anii 90 când s-au dărămat multe bariere. Inhibițiile au fost depășite cu succes iar scenele de sex păreau din ce în ce mai reale. Unele și erau…

Scene reale de sex din filme celebre: top 5

Locul 5

NYMPHOMANIAC – îl punem pe locul 5 pentru că întreaga acțiune a filmului este la limita pudorii. Cumva, pe parcursul desfășurării acțiunii era de așteptat, ba chiar, nu te miră o scenă reală dintr-un film în care sexul este ridicat la rang de artă. Lars von Trier n-a putut opri filmările în timpul acțiunii… că strica toată ideea de bază.

Locul 4

BASIC INSTINCT – Michael Douglas și-a îmbolnăvit creierul după scenele de sex jucate în această peliculă fenomen realizată în 1992. A avut nevoie de ani de zile de terapie pentru a se vindeca de adicția sexuală provocată cel mai probabil de… Sharon Stone, actrița alături de care a jucat cele mai fierbinți scene de sex din acei ani.

Locul 3 

MULHOLLAND DRIVE – Punem în top filmul lui David Linch pentru intensitatea trărilor actriței Naomi Watts, care după scenele de sex jucate, mimate sau trăite, a fost la un pas să se lase de actorie.

Locul 2

THE GETAWAY – În 1994 Kim Bassinger și Alec Baldwin făceau furori la Hollywood: amândoi frumoși, sexy, căutați de marii producări pentru a fi capete de afiș în peliculele vremii. Filmul Getaway nu a ieșit cu nimic în evidență, cu excepția scenei de sex între protagoniști. Și asta ar fi fost trecută cu vederea dacă cei doi nu ar fi fost la vremea respectivă soț și soție. Iar zvonurile au spus că scena de sex dintre ei a fost foarte realistă…

LOCUL 1

LOVE – Filmul lui Gaspar Noe a însemnat o dublă performanță: primul film cu scene explicite de sex realizat în format 3D, și primul film cu scene de sex complet neregizate. Totul a decurs conform imaginației actorilor.

Foto: Facebook

Citește și:

Celine Dion vine în România. Vedeta internațională le-a transmis un mesaj tuturor celor care vor veni la concert

Și vedetele suferă de tulburare bipolară… de fapt, mai ales ele!!!

De ce nu a avut Daniela Vlădescu copii? „Întotdeauna mi-am spus că un copil trebuie să'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete