Scandal la Survivor 2023 între Vica Blochina și Bianca Patrichi: „Eu sunt foarte colerică. Pe la spate m-a ars nonstop”

Vica Blochina și Bianca Patrichi, amândouă concurente la Survivor România 2023, în echipa Faimoșilor, s-au certat la cuțite în ediția difuzată marți, 31 ianuarie. Totul a pornit după ce Vica Blochina a aflat că Bianca Patrichi o vorbește pe la spate alături de ceilalți colegi ai lor.

„Dacă mă mai bârfești o dată la lume toată țara o să afle că ești o… și o… Eu cu ce ți-am greșit să mă bârfești așa? Nu ți-e rușine? Ți-am mâncat eu orezul? Îți dau acum cu orezul în cap', a spus Vica Blochina, către Bianca Patrichi, conform click.ro.

„De unde p* mea știi că sunt o t*ă? Vica, taci din gură în momentul ăsta! Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease? Nu-ți mai permit să folosești numele meu în propoziții! Ori ea, ori eu ies din această emisiune', a reacționat Bianca, care a avut și un atac de panică. Abia s-a liniștit din plâns după cearta cu Vica Blochina.

vica-blochina-circ-jigniri-bianca-patrichi-survivor-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Seara, la consiliu, Vica Blochina a răbufnit din nou și a explicat de ce s-a certat cu Bianca, colega ei. „Lucrurile nu pot merge foarte bine decât dacă le spunem în față. Pentru mine a fost o surpriză când o persoană lângă care dormeam, cu care mă pupam dimineața… pentru mine a fost foarte dureros când am văzut că această Maria Magdalena are această mască. Eu sunt foarte colerică. Pe la spate m-a ars nonstop și m-a enervat atât de tare și i-am spus părerea mea susținută, probată. Îmi pare foarte rău că trebuia să fiu mai temperată și să-i spun între patru ochi.

Pentru mine Survivorul este ceva foarte greu, nu mai pot să fac față. M-a deranjat cum a vorbit, cum a încercat să convingă pe toată lumea să nu mă voteze, pentru că mă urăște atât de mult încât voia să mă voteze doar ea. Știu ce grad poartă. Eu aș fi vrut să voteze asumat. A fost făcută o șmecherie pe la spate și a suferit Ada. Șerpăria merge mai departe la noi la Survivor Eu nu trebuie să fac nici videochat, nici postările… Am bani pentru că am muncit și eu, poate că am fost mai deșteaptă ca ea', a mai spus Vica, printre lacrimi, aseară, la Survivor 2023.

Bianca Patrichi a intervenit și și-a spus partea de adevăr. „I-am dat într-o zi din orezul meu, ea spunându-mi că-mi dă din orezul ei când ajungem în camp, a fost mâncat doar de ea. Mătură doar în spațiul ei de dormit. Astea au fost la baza acestui scandal ca la mahala. Pe mine m-a afectat foarte tare, pentru că nu consider niciun motiv real să mă jignești în ultimul hal.

Eu, spre deosebire de ea, am muncit pentru fiecare leuț pe care îl am, mi-am rupt câte o gleznuță, câte un degețel, pe poante. Nici nu vreau și nici nu accept vreodată ca cineva care nu știe să spună nimic despre mine să mă dărâme într-o secundă. Vica vorbește fix despre ea când se referă la mine', a încheiat Bianca Patrichi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete