Saveta Bogdan, la 75 de ani, trăiește în condiții de trai de neimaginat

Saveta Bogdan, la 75 de ani, trăiește în condiții de trai de neimaginat

Saveta Bogdan a mărturisit cât de greu o duce din cauza condițiilor cu care se confruntă majoritatea bucureștenilor în plină iarnă. Deși locuiește în centrul capitalei, cântăreața suferă din pricina avariilor de căldură și a lipsei constante de apă caldă.

Cunoscuta artistă în vârstă de 75 de ani a declarat pentru click.ro că situația actuală îi amintește de anii din vremea comuniștilor când nu avea apă caldă și era nevoită să pună la încălzit și să se spele la lighean.

„Caloriferele din casă sunt călâi. Ca să-mi fie cât de cât bine, mi-am pus două plapume noaptea, dar pe cap am avut doar un batic şi nu mi-a fost bine. Sigur că am pus în priză un calorifer, aşa se mai încălzeşte puţin, pentru că este tare frig.

Dar acum să văd cât o să-mi vină factura la curent, că a stat non-stop în priză. Eu stau pe Moşilor şi aici aşa este de frig încât m-am spălat la cap la lighean, în bucătărie, ca pe vremuri, ca să nu răcesc. Am considerat că e mai bine să fac cald în bucătărie decât la baie', a declarat Saveta Stan.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete