Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire

Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai simpatice cupluri din România. Ei își manifestă dragostea ori de câte ori au ocazia și nu se ascund nici măcar în mediul online, spre deliciul fanilor.

Cântărețul este extrem de activ pe rețelele de socializare, motiv pentru care recent a răspuns fanilor la întrebările lor prin „adevărat/fals', reușind astfel să le satisfacă curiozitățile. Unul dintre fani l-a întrebat dacă el și Alexia au avut momente critice și au fost la un punct de a se despărți.

„Tu și Alexia ați avut o perioadă urâtă în relația voastră! Erați pe punctul de a vă despărți?', a fost curiozitatea fanului. Sincer din fire, fostul membru al trupei Golden Boy i-a răspuns acestuia că în orice cuplu există perioade grele, însă iubire ce îi leagă i-a împiedicat să își spună „adio'.

„Adevărat… Dar totul e bine când se termină cu bineee', a spus Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au cunoscut în 2016 la lansarea piesei lui Alex Velea, „Ziua mea' și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Relația lor este una solidă și cu multe planuri de viitor.

În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu', a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete