Sarah Shahi, dezvăluiri picante din timpul filmărilor serialului „Sex/Life”

Sarah Shahi simte rareori ca este la muncă, datorită partenerului ei de scenă și iubit în viața reală, Adam Demos.

„Mă simt norocoasă pentru că mă cam scot din situație și am o vedere de ansamblu asupra mea și a lui lucrând împreună. Îmi ușurează foarte mult munca, pentru că, dacă este o scenă de dragoste sau o scenă de luptă sau orice altceva, tot ce trebuie să fac este să mă uit la el și cuvintele devin reale “, a declarat Shahi, în vârstă de 43 de ani, pentru Jennifer Hudson în emisiunea The Jennifer Hudson Show, scrie People.

Ea a continuat: „Este aproape ca un experiment. Este ca un privilegiu să poți lucra cu persoana pe care o iubești și, de asemenea, personajele tale simulează și lucruri din viața reală. De fapt, îmi ușurează puțin munca. Nu trebuie să mă prefac, ceea ce este plăcut!”

Sezonul 2 din Sex/Life a avut premiera pe 2 martie. Sarah Shahi a declarat că ultimul episod are „toate chestiile suculente din primul sezon” și că prezintă „teme legate de relații, dar este un unghi diferit de abordare”.

Serialul bazat pe memoriile autopublicate ale lui BB Easton, 44 de capitole despre 4 bărbați, a fost vizionat de 67 de milioane de gospodării în primele 4 săptămâni de la premiera din iunie 2021. Așa cum lucrurile au început să se încingă pe ecran între personajele lui Shahi și Demos în sezonul 1, perechea a găsit în cele din urmă pasiunea și în afara ecranului.

Adam Demos, în vârstă de 37 de ani, a împărtășit recent ce i-a plăcut cel mai mult la Shahi.
„Inima ei. Asta în primul rând. Bunătatea ei. Este totul. Poate al treilea lucru să fie totul? Sunt cel mai mare fan al ei, cu siguranță, așa că ăsta ar fi al treilea – totul. Cred că este excepțională în toate aspectele vieții”, a spus el, potrivit sursei citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete